Dođi na Likovne Radionice “Art Maps” u Udrugu Prizma!

Sljedeći tjedan u srijedu 25. i petak 27. možete doći na likovne radionice koje organizira Udruga Prizma. Crtat će se, slikati, pričati a sprema se i pokoja slastica.

Tema radionica je crtanje maps s zabavnim prostorima na kojima ljudi vole provoditi svoje slobodno vrijeme. Svaka maps će reflektirat će zabavna mjesta pojedinca ili manjak istih. Sve za crtanje i slikanje osigurat će udruga na vama je samo da dođete. Mjesta nisu ograničena a radionica potpuno besplatna. Za one najkreativniji postoji mogućnost izlaganja radova na izložbi u Španjolskoj.

Radionice su namijenjena mladima, kreativcima i radoznalcima. A sve što trebate napraviti za prijavu je ispuniti prijavnicu i pričekati da saznate vrijeme održavanja radionice. Radionice će biti održane u prostoru udruge na adresi Ul. Nikole Matafara 2, Zadar na poluotoku.

Prijava na linku

Za sva dodatna pitanja: [email protected]

Likovne radionice organizira Udruga Prizma u sklopu Erasmus Plus projekta “What The Fun”. Više o projektu možete pronaći na web stranici: https://www.udrugaprizma.hr/what-the-fun.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...