DERBI U BIOGRADU Ivica Klanac: “Želimo tri boda, igrači će ‘ginuti’ na terenu. Čirjaku je bolje u Posedarju!”

Županijski derbi u sklopu 6. kola četvrtog ranga natjecanja, 3.NL-jug između HNK Zadar i Hrvatskog viteza Posedarje – na rasporedu je danas od 16 sati u Biogradu na igralištu “Kazimir i Silvio”. Pravdu će dijeliti Matej Čulina iz Pridrage.

Na vrhu prvenstvene ljestvice s 14 bodova nalaze se Uskok Klis i Neretva Metković, HNK Zadar (ut. manje) i Zagora Unešić 11, Vodice 10 (ut.manje), HV Posedarje je sedmi s 8 osvojenih bodova.

Put Biograda sprema se i predsjednik Viteza – Ivica Klanac (50) – koji je uvjeren u pobjedu momčadi koju trenira Darko Vukić.

– Očekuje nas teška utakmica, momci su spremni – trener Darko Vukić dobro poznaje igru Zadra te se nadamo uzeti sva tri boda. Ozračje u svlačionici je sjajno – prava smo klapa i svi će na terenu ginuti jedan za drugoga. Iako je radni dan, očekujem barem pedesetak naših navijača, ali ih svejedno pozivam neka dođu u što većem broju. Cilj je osvojiti prvo mjesto na kraju sezone, Lovre Čirjak počeo je prvenstvo u dresu HNK Zadar, ali se nakon samo jedne utakmice vratio u Posedarje:

Lovre mi je rekao da mu je bolja atmosfera u Posedarju, zaključuje Klanac.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...