ČETVRTA LIGA Dva kluba na vrhu, katastrofa Primorca!

Odigrane su samo četiri utakmice šestog kola 3. NL jug – četvrti rang.

Kakav dan u 3. NL jug, trebalo se igrati šest utakmica, kiša je spriječila odigravanje u Sinju i Kaštel Starom pa se “program” sveo na četiri utakmice koje nisu razočarale.

Zagora je s 5:0 ispratila Slogu, a domaći igrači su bili raspoloženi i mogla je još koja lopta završiti u mreži gostiju. Počelo je vatreno, dvije sudačke odluke digle su atmosferu na Borovištu te dodatno motiviralo igrače. Prva dva gola pala su nakon sjajnih akcija kojih se ne bi posramila ni Liga prvaka.

Uskok je očekivano svladao Neretvanac, briljirali su Vušković i Teklić, teško će biti odrediti igrača utakmice, piše dalmatinski nogomet.

Do prve pobjede došao je GOŠK Dubrovnik, u derbiju začelja svladali su Zmaja iz Makarske. Pogodak odluke pao je s bijele točke, pogodio je Skaramuca koji je par minuta prije bio neuspješan s 11 metara, obranio mu je Tuhai.

Neretva je nastavila s odličnim igrama, razbili su Primorac u Biogradu 6:1, uz tri gola Ćavara, dva Raguža i jedan Marija Marića. Nadu domaćima kratko je vratio Lazarevski golom iz kaznenog udarca. Primorac se vratio navikama iz drugog dijela prošle sezone, tri poraza u nizu imaju igrači Anela Karabega.

HNK Zadar će kao domaćin u županijskom derbiju – u ponedjeljak, 30. rujna od 16 sati dočekati Hrvatski vitez Posedarje, u Biogradu na igralištu “Kazimir i Silvio”, zbog neodgovarajućih uvjeta na Stanovima.

Ljestvica:

Uskok Klis i Neretva Metković 14,  HNK Zadrar 11 (ut.manje), Zagora 11, Vodice 10 (ut.manje)…

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...