BULJ PUPOVCU: Milorade, Srbi u Biljanima Donjim više su uz mene nego uz tebe

Nakon što je SDSS-ov saborski zastupnik Milorad Pupovac gradonačelnika Sinja i zastupnika Mosta, Mira Bulja,  kritizirao zbog nedavne zabrane izložbe “Susret na Tromeđi” autorice Inije Herenčić, Bulj mu nije ostao dužan. Dapače, uzvraćajući na Pupovčevu kritiku dotaknuo se i Zadarske županije, poručujući Pupovcu kako su – Srbi u Biljanama Donjim više uz njega nego uz Pupovca.

Naime, Bulj Pupovcu zamjera što ga naziva kukavicom te da se junači nad ono malo Srba u Sinju, zbog čega mu Bulj na svojemu Facebook profilu odgovara:

Dragi Milorade, nisu sinjski Srbi željeli ovu tvoju izložbu Susret na tromeđi jer tromeđa nema veze sa Sinjem. Tvoj SNV je uvjetovao organizaciju ove izložbe vjerojatno kako bi za potrebe Plenkovića i sinjskog HDZ-a pokušali nanijeti političku štetu meni kojeg ne uspijevate pobijediti jer uspješno vodim Sinj. Radilo se o klasičnoj sačekuši, ali na vrijeme sam prozreo vaše planove. Što se tiče junačenja nad Srbima, sinjski Srbi su uz mene, a ne uz tebe. Zato što za razliku od tebe brinem o njihovim egzistencijalnim problemima, zato što živim s njima i dijelimo iste poteškoće i iste radosti. Isto kao što su uz mene više nego uz tebe, Srbi u Biljanama Donjim, poručuje Bulj Pupovcu.

Zanimljivo bi bilo čuti što o ovoj prepiski kažu Srbi u Biljanima Donjim, odnosno slažu li se da im više od SDSS-ova zastupnika Milorada Pupovca pomaže Mostov gradonačelnik Sinja, Miro Bulj.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...