BRUNO SKOBLAR: “ŠC Višnjik mora ostati atletičarima i rekreativcima. HNK Zadar neka nađe drugo rješenje!”

Javnost je s pravom nezadovoljna i ogorčena, nakon nakaradnog saznanja kako HNK Zadar preko Grada Zadra i gradonačelnika Branka Dukića traži licencu, kako bi Klub koji poput ‘pijanog milijardera’ troši gradske novce – mogao igrati u amaterskoj četvrtoj ligi na glavnom terenu ŠC Višnjik.

Legenda NK Zadar, Bruno Skoblar (78), smatra kako ŠC Višnjik i dalje moraju koristiti – isključivo atletičari i rekreativci.

– ŠC Višnjik je šteta dirati! Taj teren ne odgovara ozbiljnim utakmicama, nije ograđen i tu treba potrošiti dosta novca. Nikome nije u redu što HNK Zadar dolazi na ŠC Višnjik – ne samo meni. To je mjesto predviđeno za rekreaciju i atletiku. Žao mi je HNK Zadar, ali nije rješenje da igraju na Višnjiku, govori šjor Bruno te nastavlja:

Puno atletskih klubova koristi teren na Višnjiku – kojega treba ostaviti atletičarima i rekreativcima. Tamo ima puno klubova i djece. Jasno mi je da HNK Zadar mora negdje igrati, ali, ponavljam, moraju naći drugo rješenje. Dijete sam NK Zadar – evo, zašto ne dignu tribine na Bagatovom igralištu, pita se Bruno i za kraj još jednom ponavlja:

– ŠC Višnjik mora ostati rekreativcima i atletičarima, ako im je tako već obećano, zaključuje Skoblar.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...