BIOGRAD NA MORU Koncert OGŠ Marija Bistrica i promocija novog koncertnog klavira!

Iz Biograda na Moru pozivaju nas na koncert učenika i profesora Glazbene škole Marija Bistrica, u petak 13.9. u 19 sati u predvorju Osnovne škole Biograd na Moru.

Osnovna glazbena škola Marija Bistrica je škola koja svake godine donosi pedesetak (50!) nagrada sa međunarodnih i državnih natjecanja učenika glazbe (mahom prvih nagrada), a radi se o školi koja ima 165 učenika, 19 profesora, i postoji tek 12 godina.

-Na koncertu ćemo po prvi puta čuti novi i vrijedni koncertni klavir, a koji je ljubaznošću gradonačelnika Grada Biograda gosp.Ivana Kneza ustupljen na korištenje biogradskoj Glazbenoj školi. Za kulturni život Biograda i za našu Glazbenu školu novi je klavir od izvanrednog značaja. Gostovanje Glazbene škole iz Marije Bistrice je također jedinstvena prilika da učenici naše škole čuju i neke instrumente koji se ne uče u našoj glazbenoj školi, poput saksofona, harmonike, violine i violoncella- ističu iz GŠ Biograd.

Program će biti raznolik- nastupiti će i solisti, i komorni sastavi, a kao posebna zanimljivost- orkestar profesora i učenika.

Gostovanje Glazbene škole Marija Bistrica omogućio je Grad Biograd na Moru, dodaju nam.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...