BILOGLAV MLINARIĆU: Iako više nisam član DP-a, mandat je moj i vraćam se u Sabor!

Potpredsjednik DP-a, Stipo Mlinarić, izjavio je kako “misli da se Damir Biloglav neće vratiti u Hrvatski sabor”, čime je jasno izrazio stav svoje stranke koja smatra da mandat pripada DP-u, a ne Biloglavu iako ga je on dobio podrškom svojih birača.

Naime, Bilogav s bivšim DP-ovcima već radi na osnivanju nove stranke te bivšim kolegama poručuje kako će mandat itekako uzeti, i to u studenom kada završava šestomjesečno mirovanje:

Vidim da gospodin Mlinarić izjavljuje da se nada kako se ja neću vratiti u Sabor, što je motivirano željom Domovinskog pokreta da na neki način zadrže sadašnju većinu, bez potrebe da je pojačava netko drugi sa strane. A taj netko drugi koga se panično boje je gospodin Pupovac sa svoja sva saborska zastupnika, odnosno zastupnicom. No, mogu im samo ovo poručiti: jasno je i tu nema nikakve dvojbe da je mandat vezan za ime izabranog saborskog zastupnika, a to sam ja. Iako više nisam član DP-a, mandat je moj i onoga dana kada istekne mirovanje mandata, a to je 24. studenog, mogu se vratiti u Sabor kad god hoću. I sigurno ću se vratiti, a oni neka se misle u kakvoj će se situaciji zateći jer da su razmišljali malo ranije, ne bi dopustili da se sa strankom dogodi ovo što se dogodilo, poručuje Biloglav bivšim kolegama.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...