VRŠKA NOĆ Uz legendarne Prljavce!

U petak, 2. kolovoza od 21,30 sati na glavnoj rivi u Vrsima posjetitelje očekuje događaj sezone – Vrška noć na kojoj će nastupiti legendarni sastav Prljavo Kazalište. Riječ je o zagrebačkom rock sastavu osnovanom 1977. godine u radničkoj Dubravi. Ubrajaju se u najpopularnije glazbene sastave u Hrvatskoj, a ostavili su zamjetan trag u hrvatskoj popularnoj kulturi i glazbi.

Jedan od ključnih razloga za dugotrajni uspjeh Prljavog kazališta jest njihova sposobnost da se povežu s publikom kroz iskrene i emotivne tekstove. Pjesme poput “Marina”, “Mojoj majci”, “Heroj ulice” i “Sve je lako kad si mlad” postale su evergreen hitovi u srcima mnogih generacija. Ostaju jedan od najvažnijih i najutjecajnijih bendova u povijesti hrvatske glazbe. Njihov nevjerojatan talent, autentičnost i iskrenost u glazbi osigurali su im posebno mjesto u srcima publike, a pjesme i izvedbe ostaju žive i snažne i danas, dok nastavljaju oduševljavati nove generacije slušatelja.

U sklopu manifestacije, Turistička zajednica Općine Vrsi dodijelit će nagradu za najboljeg gosta, a nakon Prljavaca, na pozornicu će stupiti bend Propeleri. Organizatori događaja su Općina Vrsi i Turistička zajednica Općine Vrsi, uz podršku Vrsi infrastrukture. Ulaz je besplatan, a organizatori pozivaju sve posjetitelje da poštuju prometnu regulaciju koja će biti na snazi taj dan.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...