VELIKA FOTOGALERIJA KONCERTA Baby Lasagna zapalio zadarski Forum!

Rim Tim Tagi Dim… Vjerujemo kako i našim čitateljima, koji su sinoć bili na spektakularnom koncertu Baby Lasagne, a koji se održao na zadarskom Forumu, ovi stihovi i dalje ne izlaze iz ušiju!

Atmosfera se već krenula podizati u 20 sati kad je DJ Shpela publiku zabavio s pravim ljetnim setom koji je jednako uspio rasplesati i one najmlađe i one nešto starije.

Krcat Forum s oduševljenjem je nakon DJ set-a, dočekao talentiranu mladu glazbenicu Miach koja je svoj nastup otvorila uz pjesmu NLO, duetom kojeg inače izvodi u duetu s glazbenikom Hiljsonom Mandelom. Prskalice, ples, bljeskalice u zraku… Ničega nije nedostajalo, a dijelić atmosfere i nasmijana lica na fotografijama dokaz su kako Miach svoju publiku ima i u našem gradu.

Nakon Miach, već poštenu zagrijanu atmosferu nastavila je podizati grupa Connect, čiji su se hitovi pokazali dobro poznati zadarskoj publici.

Naposljetku, na pozornicu je izašla zvijezda večeri, naš predstavnik na ovogodišnjem Eurosongu koji je osvojio srca cijele Hrvatske – Baby Lasagna. Svojim nastupom Baby je kompletno zapalio Forum – vatra, konfeti, ruke u zraku i gromoglasni pljesak samo su neki elementi euforije koja je na trenutak zaokupirala Forum. Lasagna je izveo neke od svojih najvećih hitova od kojih možemo istaknuti pjesme  „IG BOY“ i „and I“, a vrhunac večeri nastao je kad su se Forumom „razlili“ ritmovi Rim…Tim…Tagi…DIM!

Može se samo zaključiti kako je ovaj koncert, u organizaciji Turističke zajednice grada Zadra, naš grad obogatio prijeko potrebnim glazbenim i zabavnim sadržajem za sve generacije!

Onima koji su bili jasno je zašto je to tako, a svima koji su propustili ovaj glazbeno-scenski spektakl donosimo veliku fotogaleriju koju potpisuje naša fotografkinja Linda Vidović.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...