U KK ZADAR LJUTI ZBOG OBJAVLJENOG REZULTATA Dario Gjergja: “Zadar je fizički odigrao odlično. Jedan dio utakmice igrali smo dobro!”

KK Zadar jučer je u dvorani 3 ŠC Višnjik u trening utakmici zatvorenoj za javnost – pobijedio rezultatom 74:70 belgijski Filou Oostende kojeg trenira Zadranin – Dario Gjergja. Isti protivnici odigrat će sutra još jednu trening utakmicu zatvorenu za javnost – s početkom u 18.30 sati.

Prema izvoru bliskom KK Zadar – trener Danijel Jusup nije zadovoljan što je rezultat utakmice izašao u javnost! Moramo istaknuti – kako je upravo KK Zadar preko svog Facebook profila objavio rezultat susreta u kojem su, između ostaloga, bili navedeni i postignuti poeni za igrače obje momčadi. Kako doznajemo, u Klubu su i zbog toga ljuti…

S druge strane – korektan je bio trener belgijskog prvaka koji se kratko osvrnuo na susret:

– Odigrali smo jedan dio utakmice dobro – na kraju smo ‘pukli’. Zadar je odigrao odlično – što se tiče fizike. Nismo mogli držati ritam, imali smo i povreda. Jedna muška utakmica. Njima je falio Mazalin, i mi smo, također, bili bez četvorice igrača, za kraj je poručio:

– Zadar je preokrenuo utakmicu – odigrao je posljednju četvrtinu puno agresivnije i bolje, dok mi nismo pogodili neke otvorene šuteve. Oostende je nova, mlada momčad. Borimo se – krećemo od nule i pokušat ćemo raditi što je moguće bolje kako bi dočekali početak sezone, zaključio je Gjergja.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...