TRANSFER BOMBA – MATE ANIĆ U ZADRU Jovančević: “Nije ga platio Grad Zadar!”

Transfer ‘bomba’ pukla je u Vaterpolo klubu Zadar 1952! Naime, vrata momčadi koju trenira Goran Jovančević – u sljedećoj sezoni branit će – Mate Anić (30) iz splitskog Jadrana, koji je magičnim obranama peteraca Hrvatskoj početkom ove godine u Dohi donio naslov svjetskog prvaka.

– Stupili smo u kontakt s Matom, vidjeli kakve su opcije s jedne i druge strane – na kraju se Anić odlučio za Zadar. Njegov dolazak je veliki poticaj za sve nas u klubu jer radi se o sportašu koji je Hrvatskoj donio zlato na Svjetskom prvenstvu. S njim u momčadi sigurno možemo puno više. Ovakvi dolasci su dobri – iz razloga kako bi se klupske ambicije povećale. Uz to – Anićev dolazak sigurno će dodatno motivirati i naše mlađe igrače kako bi stasali u prave seniorske igrače, ali klub čvrsto stoji na zemlji, Anića nije platio Grad Zadar – nego prijatelji, ističe iskusni stručnjak i za kraj poručuje:

– Bit će još igračkih promjena u sastavu, neki će otići, ali doći će i nova pojačanja. Želja mi je da budemo bolji nego lani – kako bi zadarska škola vaterpola postala prepoznatljiva te da donosimo zadovoljstvo svim zadarskim ljubiteljima sporta, zaključuje Jovančević.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...