TKO TU LAŽE? Zdenka Zrilić: “Aco Petrović je rekao istinu. Imam uvid u mail!”

Dosta se prašine jučer diglo – nakon medijskih natpisa kako KK Zadar nije htio pustiti dvojicu svojih igrača – Marka Ramljaka i Lovru Mazalina na utakmicu “Sjećanje na Dražena Petrovića” koja se igra u četvrtak, 5. rujna 2024. – s početkom u 20 sati u Areni Zagreb.

Glavni dio čitavog događaja bit će utakmica između – reprezentacije Hrvatske i selekcije Europe.

Vijest o tome da KK Zadar ne želi pustiti Ramljaka i Mazalina, putem društvene mreže X plasirao je u javnost Draženov brat – Aco Petrović.

KK Zadar se nakon toga oglasio priopćenjem – u kojem su demantirali Acu, navodeći kako nisu dobili službeni poziv za sudjelovanje svojih igrača na utakmici za Dražena.

No, Petrović je vrlo brzo – opet preko svog X profila, objavio screenshot službenog emaila sportskog direktora KK Zadar Denisa Pleslića, koji je Hrvatskom košarkaškom savezu (HKS) potvrdio kako njihovi igrači ne mogu doći na utakmicu – zbog klupskih obveza i nastupa na pripremnom turniru u Austriji.

Zadranka – Zdenka Zrilić, koordinatorica cijelog događaja, u razgovoru nam je potvrdila kako je ono što je izjavio Aco Petrović – istina, ali i kako ima uvid u mail kojeg je uputio HKS.

Zanimalo nas je – tko je sve od Zadrana pozvan na ovaj veliki spektakl.

– Organizatori ove manifestacije jest obitelj Petrović i oni su osobno poslali pozivnice. Ono što sigurno znam jest da je gospodin Giuseppe Pino Giergia pozvan – jer je na svojevrstan način sudjelovao u dijelu Draženove karijere, govori na početku gospođa Zrilić i nastavlja:

– Znam da je Hrvatski košarkaški savez službeno pozvao KK Zadar. Jučerašnji natpisi u medijima i ono što je izjavio Aco Petrović jest – apsolutna istina, za kraj je otkrila i kako ima uvid u mailove:

– Imam uvid u mail, odnosno, službeni poziv koji je uputio Hrvatski košarkaški savez – isto tako i uvid u odgovor sportskog direktora Denisa Pleslića da Zadrani ne mogu sudjelovati, zaključila je na kraju Zdenka Zrilić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...