TEŠKA PROMETNA NESREĆA Ušao u suprotan trak, tri osobe hospitalizirane!

Na dionici DC-8, između Murvice i Crnog, došlo je do prometne nesreće zbog koje su tri osobe završile u bolnici. Kontaktirali smo zamjenicu glasnogovornice PU zadarske, Sonju Šimurinu. O nesreći nam je kazala slijedeće.

– Prometna nesreća se dogodila u 15.10 sati.  Vozač u dobi od 57 godina upravljao je osobnim vozilom zadarskih registracijskih oznaka. Kretao se u smjeru jugozapada i tom prilikom nije se držao sredine svoje obilježene prometne trake, uslijed čega prolazi na prometni trak namijenjen za promet iz suprotnog smjera i tom prilikom udara u osobni automobil zadarskih registracijskih oznaka kojim je upravljala ženska osoba u dobi od 69 godina. Nakon udara njeno vozilo je odbačeno na zemljano kameni usjek te se u rotiranju vraća na kolnik gdje se prevrće na krov. Poradi pružanja liječničke pomoći u OB Zadar upućena je vozačica i dva putnika iz drugog vozila (muškarac i žena) te se čeka konstatacija ozlijeda iz zadarske bolnice. Po konstataciji odnosno utvrđivanju ozlijeda slijedi sankcija, kazala je za Antenu Zadar Sonja Šimurina.

U nastavku čekamo dodatne informacije o njihovom stanju te ćemo čitatelje izvijestit o eventualnim sankcijama prema odgovornoj osobi nakon što se utvrde ozljede i provede daljnja istraga.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...