STANARSKA FEŠTA KRALJICE MIRA Lidija Bačić svojim koncertom oduševila brojne posjetitelje

Tradicionalna Stanarska fešta Kraljice Mira, u organizaciji Društva Stanaraca, održala se od 18. do 22. kolovoza na Stanovima, a vrhunac je fešte sinoćnji koncert Lidije Bačić koja je izvevši svoje najpoznatije hitove, ali i obrade, dugo u noć zabavljala Stanarce. Za program i dobru zabavu prije i poslije koncerta zaslužni su DJ Angelo i voditelj Igor Jelenić, a feštalo se sve do 3 ujutro.

Osim Lidije, 18. kolovoza se u prostorijama mjesnog odbora Stanovi prikazao videouradak “Punat je moj ali ti ga nedam” u režiji Miljenka Dujele, dok su djeca mogla uživati u predstavi “PINNA” Teatra Dragon. 21. kolovoza se održalo finale u boćanju za žene i muškarce, a nakon toga nogometna utakmice Stanovi – Yuma, kao i Poglavarstvo Grada Zadra – doktori. Zadnjeg dana fešte 22. kolovoza, jutro je započelo budnicom kroz Stanarske ulice, a koju je predvodila Gradska glazba Zadar. Svečana se misa u crkvi Kraljice Mira održala u 18:00 sati, a predvodio ju je varaždinski biskup Bože Rado. Potom je oko 22:30 manifestaciju svojim nastupom zaokružila Lidija Bačić.

-Svake godine izrazito puno ljudi posjeti našu feštu, stvarno bude krcato. Uglavnom dolaze naši ljudi, ali bude tu i turista. Prošle smo godine doveli Dražena Zečića, a ove Lidiju Bačić zbog čega očekujemo veliku posjećenost, ali i dobru zabavu za sve koji su došli. -naglasio je Marin Mikulić.

Posjetitelja je zaista i bilo mnogo, a u điru feštom sreli smo Sutiju i Chrissu sa svojim zanimljivim čupavim prijateljima – dvjema feretkama Nalom i Rockijem.

Dolazimo iz Stuttgarta u Njemačkoj. Za feštu nam je rekla moja obitelj koja živi nedaleko odavdje, a posjećujemo ih svake godine ovdje u Zadru, barem 4 tjedna. Prvi put smo na stanarskoj fešti i jako nam se sviđa. Osim feretki imamo i mačku, ali s Nalom i Rockijem uvijek putujemo. – kratko je rekao Sutija.

Veselu fotogaleriju sa Stanova možete pogledati ispod teksta…

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...