SINOVČIĆ ŠOKIRAN VIJEŠĆU DA JE PROVALIO U VLASTITE PROSTORIJE: Žalostan sam jer sam mislio da su objede o meni prestale, Klub je mirnim putem vratio moje vlasništvo

Reno Sinovčić ostao je jutros šokiran viješću objavljenoj u jednom mediju u kojoj se navodi da je – provalio u vlastite prostorije!

Kako to čovjek može provaliti u vlastite prostorije kada čitava domaća javnost zna da su klupske prostorije HNK Zadar u njegovu vlasništvu, pitamo Sinovčića, tim više što je poznato da su, prije nego što ih je on kupio, ponuđene Gradu Zadru, no gradonačelnik Branko Dukić osobno je tu ponudu odbio.

Žalostan sam jer sam mislio da su prestale objede o meni kada je u pitanju HNK Zadar te bih ovaj dogovor o povratu prostorija između mene i novoosnovanog kluba zapravo nazvao mirnom reintegracijom. Klub mi je, dakle, mirnim putem vratio prostorije s obzirom da ih više ne žele koristiti. Klub je star tri, četiri godine, koliko i koriste ove prostorije, a ne 30 ili 50 godina. Jer, to vam je kao da dijete od tri ili četiri godine dobije boračku mirovinu, što je apsurd. Gospodinu Ivančiću svaka čast, cijenim ga i poštujem jer je i sam rekao da dolazi iz zemlje u kojoj se iznimno štiti pravo vlasništva, pa je i pustio da se vlasniku vrate prostorije koje su dosad nezakonito korištene, kaže Sinovčić, napominjući kako u toj primopredaji, dakle, nije bilo nikakve sile.

Naprotiv. Vlasništvo je vraćeno u njegov posjed te igrači i dalje normalno ulaze u zgradu na Stanovima, o čemu Sinovčić dalje obrazlaže:

Klub će sada odlučiti hoće li prostorije i dalje koristiti pod ugovorom koji im je na stolu i kojega mogu potpisati kad god hoće. Sada kalkuliraju hoće li prihvatiti taj ugovor ili će im Dukić nešto napraviti s društvenim novcem, no čini mi se da nitko ne voli trošiti svoje privatne novce. U svakom slučaju, još jednom čestitam gospodinu Ivančiću koji je rekao da te prostorije nisu njihove, već privatno vlasništvo na koje, dakle, ne polažu pravo. I s te mu strane čestitam, čovjek je pun uvažavanja prema privatnom vlasništvu te u niti jednom trenutku ne želi ono što nije vlasništvo Kluba, poručuje na kraju Sinovčić.

Nakon njegove izjave doista nije jasno zbog čega dio medija uporno potencira priču o provali u prostorije iako je evidentno da je riječ o vlasništvu Rena Sinovčića.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...