PREDSJEDNIK CRVENO-BIJELIH Nebojša Čović: “ABA liga gubi smisao. Srbija najvećim dijelom financira to natjecanje!”

Predsjednik KK Crvena zvezda, Nebojša Čović – još jednom se osvrnuo na natjecanje u ABA ligi te ističe kako Srbija najvećim dijelom financira regionalno natjecanje.

– ABA liga sve više gubi smisao. Plaćamo 75.000 + 250.000 eura, Partizan isto – postavlja se pitanje koji je smisao. Kad vidite tenzije, pokušaje pojedinih klubova. Imaju malo razumijevanja za sport kojim se bavimo – rekao je Čović u jutarnjem programu TV Prva.

Zatim je govorio o domaćoj ligi – KLS, piše maxbetsport.rs.

– Zvezda nije protiv regionalne lige, ona je donijela puno kvalitete. Mi smo za kvalitetnu domaću ligu – KLS već imamo. vlasnici bi trebali biti klubovi, a ne KSS. I napraviti nadogradnju na KLS. Srbija je jedina zemlja u regiji koja to može brzo. Imamo šest klubova u ABA ligi, tri u ABA 2 lige i još nekoliko koji su kvalitetom zadovoljavajući. Također mislim da mogu financijski podmiriti sve obveze koje klubovi imaju. Srbija ne treba brinuti zbog toga. Vidjet ćemo što će biti s ABA ligom, apostrofirat ću i TV prava. Srbija najvećim dijelom financira ABA ligu. Neki to poštuju, neki ne. Kad bi se ta sredstva usmjerila u domaću košarkašku ligu, bilo bi super – zaključio je Nebojša Čović.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...