POMOZIMO KARLU Još samo danas traje licitacija dresova za 16-godišnjeg dječaka oboljelog od raka kostiju

U humanitarnu akciju za 16-godišnjeg Karla Magaša koji boluje od osteosarkoma, tumora kostiju, uključuje se sve više građana. Danas tako završava licitacija dresova nogometnih ekipa, nakon što je nedavno pokrenuta i aukcija za dres reprezentacije Bermuda s početnom cijenom od 100 eura s obzirom da je ova teška situacija i financijski iscrpila njegovu obitelj, prije svega majku koja se sama brine za njega.

Molim vas, dijelite! Dres reprezentacije Bermuda. Dres nikad korišten. Početna cijena iznosi 100 eura, povećanje (najmanje 10 eura) možete ostavljati u komentarima. Licitacija traje do petka 02. 08. 2024. do 13:00h kada ćemo se u komentaru javiti pobjedniku koji je ponudio najveći iznos. Pobjedniku će dres biti poslana na kućnu adresu nakon što izvrši uplatu (slikati i poslati na stranicu) na dolje navedeni račun. Ovim putem se zahvaljujemo svim dosadašnjim donatorima i pozivamo sve ostale ljude, sportske klubove da nam šalju svoje proizvode (na dolje navedenu adresu) i da dijele naše objave na svojim profilima. Hvala vam još jednom od srca, stoji u objavi na Facebooku.

Akcija se sada nastavlja prodajom dresova nogometnih kubova diljem Hrvatske, uz napomenu kako će dres pobjedniku biti poslan na kućnu adresu nakon što izvrši uplatu.

Ovim putem se zahvaljujemo svim dosadašnjim donatorima i pozivamo sve ostale ljude, sportske klubove da nam šalju svoje proizvode na dolje navedenu adresu i da dijele naše objave na svojim profilima, poručuje Karlova obitelj.

I najnovija humanitarna akcija pokazuje da Karlo nije sam u svojoj borbi za ozdravljenje jer je sve više dobrih judi koji se uključuje u humanitarne akcije za pomoć ovom hrabrom dječaku iz Vinjerca koji je, zbog svoje ustrajne i hrabre borbe protiv osteosarkoma, postao poznat čitavoj hrvatskoj javnosti.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...