POLJICA BRIG Igra se vrhunski mali nogomet, večeras na rasporedu dvije četvrtfinalne utakmice

Sinoć su na SC “Zbora narodne garde hrvatskih branitelja” – odigrane preostale dvije utakmice osmine finala malonogometnog turnira, u organizaciji MNK Poljica Brig.

Višnjik-Plovanija 2:5

U kvartovski derbi i ‘sudaru titana’, Plovanija je ušla potpuno spremna sa širokim rosterom – kako bi ‘ugasila svjetla’ Višnjiku. U tome je i uspjela. Rastrčani, agresivni i učinkoviti – pod ‘dirigentskom palicom’ sjajnog voditelja Ivana Jurića.

S druge strane, Višnjik je došao s dosta kraćim rosterom – što je u konačnici i odlučilo pobjednika, iako su veći dio utakmice pokušali igrati ‘golman igrača’. Plovanija se odlično branila, uz to, imali su i dva sjajna pojedinca u svojim redovima – Tomana i Škaru.

Igrač utakmice: Ivan Škara

Poljica-SC Torba 1:2

Utakmica je od samog početka krenula s manjim intezitetom. Poljica su kontrolirala igru, ali Debeljačani su se pametno branili. Sredinom prvog dijela – sjajna ‘minijatura’ Domagoja Torbarine dovodi ih u vodstvo. Dvije minute prije kraja, na semaforu je stajao rezultat 1:1 –  s kojim se otišlo na odmor. U drugom dijelu SC Torba – dolazi do vodstva nakon sjajne akcije i jos ljepše asistencije sjajnog – Domagoja Torbarine!
Poljica su pokušali s ‘golman igračem’, ali, nažalost, nisu uspjeli.

Igrač utakmice: Domagoj Torbarina

Večeras su na rasporedu dvije četvrtfinalne utakmice:

20.30 sati: Varoš-CB Ivanac
21.45: Kontrol Biro-Stanovi

 

Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...