POČELO U 1 SAT UJUTRO Zadar poharalo veliko nevrijeme

Iako su meteorološke prognoze već danima najvljivale nevrijeme, nitko nije mogao očekivati da će Zadar zahvatiti onakvi naleti vjetra kakvi su poharali naš grad noćas oko 1 sat ujutro.

Sudeći prema prvim izvještajima, vjetar je pričinio veliku štetu, osobito na pomorskom dobru gdje je iz mora podigao nekoliko brodica.

Jutros smo obišli grad, srušenih stabala nije bilo toliko, ali zato nije nedostajalo raznesenog smeća. Ipak, najveća šteta pričinjena je na moru.

Više o svemu znat će se kada pristignu policijska izvješća i ona zadarskih vatrogasaca, koji će vjerojatno jutros morati na intervencije zbog porušenih stabala.

Napominjemo, kako svaki put za jačeg nevremena u Zadru, na poluotoku dolazi do ogromnih gužvi. Očekuje se da će tako i ovoga puta gradske ulice “preplaviti” turisti, koji iako zatečeni ovakvim vremenom, nastavljaju svoje istraživačke pohode po našem gradu.

U tome će im sigurno pomoći i informacija kako je na pomolu stabilizacija vremena koja nas očekuje za vikend, a uz nju se očekuju i porasti temperature.

 

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...