Novo ruho poznate zadarske tvrtke u Gaženici

Odavno znamo da gosti ne traže samo sunce te da Zadar, čitava Dalmacija, a u konačnici i Hrvatska imaju puno više za ponuditi od sunca i mora. No, ako gostima već nudimo prekrasnu prirodu, bogatu povijest i arhitekturu, izložbe, koncerte, festivale, hranu i tradiciju, zašto onda domaći ljudi ne bi to sunce iskoristili i sebi u prilog?

Bitan dionik turizma i poznata zadarska tvrtka s pedeset godina dugom tradicijom u ugostiteljstvu i turizmu, upravo je odlučila napraviti mudar potez, preokrenuti priču i pametno iskoristiti obilje našeg i vašeg sunca!
Sunce je poznati izvor energije, a odnedavno i za jednu od najvećih zadarskih ugostiteljskih tvrtki. Turisthotel je prepoznao ekonomičnost solarnih panela koji su investicija u budućnost te, postavivši solarne panele na krov svoje praonice u Gaženici učinio još jedan korak prema održivoj budućnosti i podizanju kvalitete života/ponude/destinacije.

Koja/kakva/čija je korist ugradnje solarnih panela

Uz pomoć Forte Solara, vodećih graditelja solarnih elektrana, na krov Turisthotel zgrada instalirano je čak 1495 solarnih panela, koji čine ukupnu snagu sustava 620 kilovata.

Ova investicija nije samo pokazatelj ekološke svijesti, već i pametnog ulaganja. Vrlo brzo benefiti ovog projekta bit će vidljivi, baš kao i značajna financijska ušteda.

Prednosti solarne energije sežu daleko izvan novčanika. Naime, zahvaljujući sunčevim zrakama, Turisthotel će sada moći zadovoljiti čak oko 70% svojih energetskih potreba. To znači manje ovisnosti o fosilnim gorivima i značajne uštede u računima za električnu energiju. Godišnje će se u atmosferu ispustiti čak 136.800 kilograma manje CO2, što je ekvivalent emisiji nekoliko desetaka automobila.

Budućnost je zapravo već tu, štednja može početi već danas

Iz Forte Solara, koji je izvođač i organizator čitavog projekta, poručuju da je Turisthotel još jedna u nizu renomiranih tvrtki s kojom surađuju, a koja je odlučila “gledati naprijed” te kako im imponira biti dio ovako velike i bitne priče. Fokus na planiranju i izvedbi solarnih elektrana rezultira povratom investicije i postizanjem maksimalne učinkovitosti solarnog sustava. Inovativna solarna rješenja za vaše domove i poslovne prostore su budućnost u kontekstu uštede, ali i održivog razvoja.

“Prekrasna lokacija i klima omogućuju nam da već sada radimo na velikim projektima i surađujemo s brojim pravnim, ali i fizičkim osobama koje su prepoznale sve benefite ulaganja sada za budućnost. Nama je “sada” zapravo već ovo ljeto. Naime, u Forte Solaru krenuli smo s posebnom promocijom koja traje do 31.8.2024. te ponudili popust do 2.500€ na optimizatore za solarne panele.’’ Stoga pozivamo sve koji imaju ideju ili pitanja o solarima, da slobodno kontaktiraju Forte Solar na [email protected] ili 021 266 021.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...