NOGOMETNO LJETO I Dani Olmo s djevojkom i prijateljima stigao u Zadar!

Dani Olmo je s djevojkom i prijateljima došao u Zadar.

26-godišnjeg španjolskog nogometaša i ekipu snimili su i neki fotografi, navodi Index uz fotografije Pixela koje možete vidjeti klikom na LINK. Odmaraju na luksuznoj jahti s kojom su Olmo i njegova djevojka ranije bili na Kornatima i posjetili jedan tamošnji restoran.

Nogometaš je u Hrvatskoj pokazao i novu frizuru – ofarbao je kosu u plavo.

Olmo je u vezi s djevojkom Laurom Schmitt. Par je vezu potvrdio početkom godine zajedničkom fotografijom na Instagramu. “Prije nego netko drugi objavi”, napisala je Laura uz crno-bijelu fotku na kojoj par nasmijano pozira na ulici. Španjolski nogometaš u komentarima ispod fotke objavio je emotikon srca, a zatim podijelio objavu u svojem storyju.

Lauru na Instagramu prati više od 200 tisuća ljudi. Nerijetko objavljuje fotografije s Danijem, a pratitelje je posebno oduševila njihovom fotografijom nakon pobjede Španjolske na Europskom prvenstvu. Objavila je tada fotografiju s Olmom na kojoj zajedno drže pehar. “Moj broj 1 (0). I više nego ponosna”, napisala je u opis objave koju je u nekoliko sati lajkalo više od 80.000 ljudi.

Olmo je, inače, pred transferom karijere. Nedavno je objavljeno da je nogometaš sve dogovorio s Barcelonom te da će ona sad poslati bolju ponudu RB Leipzigu kako bi realizirala taj posao. Njemački klub je spreman Olma prodati u transferu vrijednom oko 60 milijuna eura, ali Barcelona je prvotno ponudila tek 40 milijuna fiksno, što je puno ispod istaknute cijene. Ovaj put ponuda je puno bliža onom što Leipzig očekuje.

Fabrizio Romano tvrdi da je Barcelona sve dogovorila s Olmom te da mu daje ugovor na šest godina. Ona sad iznosi 55 milijuna eura fiksno, četiri milijuna eura kroz lako ostvarive bonuse i još tri milijuna kroz bonuse koje će biti nešto teže ostvariti.

Olmo je pod ugovorom s njemačkim klubom do kraja lipnja 2027. Za Leipzig je u 148 utakmica zabio 29 i asistirao za 34 gola. Igrajući za Dinamo postao je i reprezentativac Španjolske. U 33 nastupa za nacionalnu momčad postigao je osam i namjestio sedam golova. Na Euru, na kojem je Španjolska osvojila naslov, zabio je tri i asistirao za dva gola.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...