NAVIJAČI KK ZADAR IDU U DUBAI Ivan Atelj: “Planiramo organizirati ‘Večer Zadrana’. Moramo se konzultirati s Danijelom Jusupom!”

Košarkaši Zadra gostovat će u “Coca-Cola Areni” kapaciteta 17 tisuća mjesta, kod novog člana ABA lige – BC Dubai. Još nije precizno definiran dan odigravanja utakmice, ali susret će se igrati u terminu između petka 6. i ponedjeljka 9. prosinca 2024. godine.

Cijene aranžmana za putovanje u terminu od 4. do 9. prosinca – iznosi 1.145 eura i tu su ostala još dva slobodna mjesta. Za putovanje u drugom i trećem terminu (od 4. do 10. prosinca) – cijena je 1.190 eura, odnosno 1.045 eura.

Put u Dubai za navijače Zadra – organizira agencija “Talvi putovanja” kojoj je vlasnik 31-godišnji Ivan Atelj.

– Imamo za sada rezervacije ukupno 80 putnika – sve su to navijači KK Zadar. Putovat ćemo u Dubai s nešto više od sto putnika. U kontaktu sam s direktorom KK Zadar Edijem Nadarevićem, ali on nema dovoljno informacija – s obzirom na to da je KK Zadar gost. Stupili smo u kontakt s trenerom Dubaija – Juricom Golemcom, nakon toga i s ‘team managerom’ – gospodinom Nenadom. Rečeno nam je – kako sljedeći tjedan planiraju objaviti cijene ulaznica u “Coca-Cola Areni”. Ako cijena ulaznice bude simbolična od nekoliko eura, onda će i ulaznica biti uključena u naš aranžman, govori Atelj i nastavlja:

– Prva skupina s pedeset navijača jako brzo se popunila. Ta skupina putuje s “Fly Dubaijem” – radi se o direktnom letu iz Zagreba za Dubai s transferom iz Zadra. S obzirom na to da se prva grupa brzo popunila, organizirali smo drugi i treći termin – u kojem će zadarski navijači putovati s “Turkish Airlinesom” – s presjedanjem u Istanbulu. Ovdje se radi o malo elitnijoj i skupljoj aviokompaniji. Putnicima naglašavamo – kako se radi o organiziranom odlasku na utakmicu košarkaša Zadra i to je primarni cilj zašto se putuje u Dubai, napominje vlasnik agencije te dodaje:

– U cijenu je uključen transfer do Zagreba, povratni let, pet noćenja u hotelu s četiri zvjezdice, radi se o elitnom hotelu u Dubaiju, cijena vodiča, razgledavanje grada…

– Postoji mogućnost da košarkaši Zadra lete zajedno s navijačima. Međutim, ako to ne bude tako, pokušat ćemo u suradnji s KK Zadar organizirati “Večer Zadrana u Dubaiju” – gdje bi se igrači Zadra družili s navijačima prije utakmice. Potpisivali bi se autogrami, a navijači bi se slikali s igračima. Za sve se moramo konzultirati s trenerom Danijelom Jusupom – kako bi znali hoće li to remetiti momčad, za kraj je poručio:

– Svi u ‘bilo’, svi u Dubai, zaključuje Atelj.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...