Na rivi u Dragama drugi po redu boksački spektakl na otvorenom “Croatian knights”

U subotu, 31. kolovoza, na rivi u Dragama održat će se drugi po redu boksački spektakl na otvorenom pod nazivom “Croatian knights.” Ovaj sportski događaj započinje u 19 sati, uz izravni prijenos na Sportskoj televiziji (SPTV). U prekrasnom ambijentu uz more, gledatelji će moći uživati u više od 20 boksačkih mečeva, uključujući 12 seniorskih borbi, pet kadetskih mečeva, tri meča mlađih seniora, jedan juniorski meč, te nekoliko ženskih borbi.

Na događaju će nastupiti mnogi talentirani mladi hrvatski boksači i boksačice, koji su već postigli značajne uspjehe na europskim i svjetskim prvenstvima. Među njima su Lorena Horvat, Matej Marton, Matija Berend, Ivan Nekić, Petar Krešimir Knežević, Marijan Vujević, Gabriel Debanić, Patrick Plantić, Bruno Filipčić, Ivan Vukasović, Ivano Skoblar, Roko Nakić, Luka Bukvić, Andrejas Baričević, Duje Cvitanović, Dino Lončar, i mnogi drugi.

Posebna atrakcija večeri bit će povratak u ring Mariele Šteko, dvostruke prvakinje Europe u juniorskoj i mlađoj seniorskoj kategoriji, koja se vraća nakon oporavka od operacije ramena. Organizator ovog spektakla je Boksački klub Ares Zadar.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...