MJEŠTANI SINJORETOVA OGORČENI Sramota da u 21. stoljeću nemamo struje!

Ogorčena činjenicom da u 21. stoljeću nemaju onu najosnovniju stvar, struju, kontaktirala nas je mještanka Sinjoretova, moleći nas da ispitamo kako je to moguće da u današnje vrijeme nemaju električnu energiju.

 Kako građani Zadra, predio Sinjoretovo, gotovo 24 sata može biti bez struje u 21. stoljeću. Naime nas kao korisnike još i grde što ih zovemo već, zamislite, treći put od sinoć, požalila nam se mještanka te nam dočarala s kakvim problemima se susreću stanovnici Sinjoretova.

– Hrana se kvari, o temperaturama bez klimatizacije ne treba govoriti, o kroničnim ili terminalnim bolesnicima, djeci kojoj je potrebna kronična terapija za koju im je potrebna električna energija. Priprema obroka za one koji nemaju plin je očito nevažna za zadarski HEP. Sve nam je to uskraćeno i oni u tome ne vide nikakav problem, jer smo mi očito u ovom gradu građani drugoga reda, budući da gotovo svaki dan imamo, nekad duže, nekad kraće prekide u isporuci električne energije, navela je mještanka.

Nadalje, kazala nam je kako će se struja vjerojatno vratiti, ali i ponovo nestati jer je to nešto što proživljavaju svakodnevno te se upravo to i dogodilo tijekom naše komunikacije s njom.

– Kao što rekoh, opet smo ostali bez struje, kazala nam je bespomoćna mještanka.

Nakon što je vidjela da ipak netko mari za njihovu otežanu situaciju i ne smatra ih nevažnima, požalila nam se i na ostale probleme u njihovoj gradskoj četvrti.

Čini nam se kako nitko ne mari za ovaj dio grada i to nas stvarno vrijeđa. Kaufland drži smeće u otvorenim kontejnerima zbog toga galebovi konstantno prekrivaju nebo i fekalijama onečišćuju sve. Kompletan krov od Intermoda bude prekriven njima. S njima u kompletu, na njihov otpad, osim galebova dobili smo i miševe po kvartu raznih veličina, istaknula je mještanka Sinjoretova.

Tragom njene izjave odmah smo poslali upit Elektri Zadar. Odgovor ćemo objaviti čim ga dobijemo.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...