LEGENDA KK ZADAR Zdenko Babić: “Jusup sve mora kupiti, to mi se ne sviđa. Nije ih briga za mlade igrače!”

Istinska legenda KK Zadar svakako je – Zdenko Babić (64), bivši igrač koji je prokomentirao situaciju u Klubu – u kojem je ostavio mladost.

Svi u Klubu gledaju samo svoju gu..cu – od direktora pa nadalje! Nije ih briga za mlade igrače. Nemam pojma kakva je to logika da se plaćaju igrači koji sjede na klupi, koji uz to – nisu Zadrani. Ne znam zašto je toliko mladih igrača otišlo iz Kluba. Očito je politika KK Zadar takva da plaća – petoricu igrača koji će mu sjediti na klupi. Ne znam tko je za to kriv, trener ili netko drugi. Iskreno, ne mogu shvatiti zašto Michael Ružić nije imao mjesta u KK Zadar, osvrnuo se i na trofejnog zadarskog trenera Danijela Jusupa:

– Jusup iza sebe ima rezultate, ali mi se ne sviđa način na koji radi. Ne sviđa mi se jer što god mu fali – mora kupiti! Nemam ništa protiv toga da navijači uživaju – kada se osvoji Prvenstvo i Kup, ali tko to gleda? KK Zadar ne bi smio ići u pravcu – da se zadovolji s takvim sitnicama. Klub se treba okrenuti prema Europi, a ne Balkanu, pohvalio je reprezentaciju Srbije – koja je osvojila brončanu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu:

Srbija igra odličnu košarku, tragedija jest što je šest-sedam njihovih igrača – odigralo utakmicu života protiv Amerikanaca, pa su izgubili na kraju. Smatram kako će SAD bez problema – osvojiti zlatnu medalju, za kraj je poručio:

– Ne pada mi na pamet dolaziti na utakmice Zadra jer nemam što vidjeti. Ne volim gledati igrače – koji su lošiji od mene, zaključuje Babić.

 

 

 

 

 

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...