KOLAN Dan pobjede uz polaganje vijenaca, misu i koncert Zorice Kondže u Mandrama

Općina Kolan u ponedjeljak prigodnim programom obilježava Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja.

Kolanjani slave i blagdan Gospe Snježne… Pridružite im se u proslavi koja spaja povijest, vjeru i zabavu. Zajedno ćemo obilježiti sve što nas čini ponosnima i zahvalnima.

-5. kolovoz je dan kada se s ponosom i zahvalnošću prisjećamo herojske borbe naših branitelja i slavimo pobjedu koju smo zajedno ostvarili. Ovaj poseban dan ujedinjuje nas u čast i sjećanje na sve koji su dali svoje živote za slobodu domovine- ističu iz TZO Kolan.
10:00 – Polaganje vijenaca na mjesnom groblju u Kolanu. Pozivamo vas da se pridružite ovom trenutku počasti i zahvalnosti našim hrabrim braniteljima. U tišini i poštovanju, zajedno ćemo odati počast svima koji su dali neprocjenjiv doprinos.
11:00 – Sveta misa u crkvi Gospe Snježne u Mandrama. Dođite na svetu misu i zajedno ćemo u molitvi zahvaliti Gospi Snježnoj za sve blagoslove i zaštitu.
21:00 – KONCERT ZORICE KONDŽE – Velika điga, Mandre, zabavite se uz hitove jedne od najomiljenijih pjevačica Hrvatske koje svi volimo…
-S ponosom i zahvalnošću obilježavamo 5. kolovoza, dan kada je hrvatska zastava zavijorila u oslobođenom Kninu, simbolizirajući pobjedu, slobodu i mir naše domovine, neka nam sjećanje na hrabrost i žrtvu hrvatskih branitelja bude vječni poticaj da nastavimo graditi Hrvatsku kakvu su oni sanjali. Zahvaljujemo svim braniteljima i njihovim obiteljima koji su svojom hrabrošću omogućili slobodu i neovisnost RH- poeučili su iz Općine Kolan.
Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...