KAOS U KK ZADAR! Josip Begonja dao otkaz: “Nezadovoljan sam, prekinuo sam ugovor!”

Josip Begonja više nije voditelj marketinga i glasnogovornik KK Zadar! Tu informaciju potvrdio nam je i Begonja – koji je naglasio kako je otkaz njegova odluka.

Istaknuo je – kako je već odradio otkazni rok. Posljednji radni dan u Klubu bio mu je jučer (petak, 23. kolovoza 2024. op.a). Kao razlog odlaska iz KK Zadar – naveo je osobne razloge i nezadovoljstvo!

– Uvijek sam se javljao i svima bio na dispoziciji, što god je trebalo. Došao sam u Klub u studenom prošle godine. Imao sam ugovor na određeno – na jednu godinu i to sam prekinuo, rekao nam je Begonja.

Klupski marketing nije funkcionirao – zato što KK Zadar nije pružio nikakvu financijsku potporu marketinškom sektoru. I tu Begonja nije ni najmanje kriv.

Tko će 29-godišnjeg momka iz Privlake naslijediti na mjestu voditelja marketinga i glasnogovornika – još nije poznato. Dojam jest – kako se uopće ne zna tko vodi KK Zadar. Trener, direktor ili netko treći..

Tko piše klupska priopćenja, zašto se KK Zadar u potpunosti zatvorio prema medijima? Milijardu je tu pitanja. Bira li Danijel Jusup kome će dati izjavu? Čita li Jusup priopćenja i daje li na kraju “zeleno svjetlo” da se to može objaviti – tek kada priopćenja osobno i pročita…

Dodajmo, kako je, ipak, postojala komunikacija između KK Zadar i Hrvatskog košarkaškog saveza (HKS) – vezano za slučaj “Marko Ramljak i Lovro Mazalin“. Naime, sportski direktor KK Zadar Denis Pleslić – poslao je HKS-u dopis 22. kolovoza 2024. godine – u kojem se navodi kako Ramljak i Mazalin ne mogu doći na utakmicu “Sjećanje na Dražena” – zbog klupskih obveza i nastupa na pripremnom turniru u Austriji.

KK Zadar jutros se već oglasio priopćenjem oko cijelog slučaja, ali nakon Pleslićevog maila postavlja se pitanje tko tu laže – Aco Petrović ili KK Zadar?

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...