KALJSKI ENTUZIJASTI Blaslov: Najdraže nam je kada čujemo da su i ekipe i gledatelji Streetballa zadovoljni

Javnost je iznenadila nagrada za prvo mjesto na Streetball turniru u Kalima. Nagrada je put u Dubai na utakmicu KK Zadra pa smo odlučili nazvati organizatora, Mateja Blaslova, predsjednika udruge Kualjska mladost, želeći saznati više o nagradama, ali i samom košarkaškom turniru.

Za početak smo Mateja Blaslova odmah upitali kako su uspjeli izorganizirati tako primamljive nagrade, koje bi svakoga oduševile.

– Sami smo se za to potrudili. Imamo čovjeka posebno zaduženog za to kojem bi se čak volio posebno zahvaliti zbog tako uspješnih nagrada, a to je David Zelenčić, kazao je Blaslov.

Zanimalo nas je kako su se odlučili uopće za nagrade koje nude te koje još nagrade, osim puta u Dubai, sudionici turnira mogu osvojiti.

– Prvotno smo gledali da nagrade budu povezane s košarkom, tako da je prva nagrada put u Dubai na utakmicu KK Zadra. Druga nagrada su dvije godišnje ulaznice za utakmice KK Zadar. Treća i četvrta nagrada su poklon bon za fizikalnu terapiju, što opet ima veze sa sportom, te večera u lokalnom restoranu. Dok je peta nagrada košarkaška lopta, naveo nam je Matej Blaslov.

Kako je ovo već 26. tradicionalni turnir u uličnoj košarci u Kalima, zanimalo nas je koje su najveće promjene koje su se najviše istaknule u tih mnogo godina turnira.

– Najveća promjena je da dolaze sve bolje ekipe, prije je bilo na lokalnoj razini. Sad već dolaze ekipe čiji sastav čine ljudi iz Zagreba, okolice Zadra, a ne samo s otoka, naglasio je Matej Blaslov, a koji su planovi ove vrijedne udruge pitamo Mateja.

– Trenutno nemamo planove. Radimo godinu za godinom, imamo sastanke. Ima nas dosta pa dajemo osobne ideje i to uvažavamo ako netko ima dobru ideju, objasnio nam je Blaslov.

Entuzijastični organizatori i volonteri ulažu puno truda kako bi svaki detalj bio savršen, a najveća nagrada im je kada čuju da su svi, od ekipa do gledatelja, zadovoljni onim što su postigli. Što je vjerojatno i najveći razlog njihovog uspjeha u tome što rade!

– Najdraže nam je kada poslije turnira čujemo da su ekipe zadovoljne, gledatelji zadovoljni, da se igrala dobra košarka, a da ništa nije nedostajalo i naravno, da su izvođači zadovoljni. To nas u biti drži na tome da nastavimo u tonu u kojem i radimo, istaknuo je Blaslov.

Za kraj je organizator htio izraziti zahvalu svima koji su pomogli u provedbi turnira.

Zahvaljujem se cijeloj ekipi koja sudjeluje u ovom turniru jer ovdje zapravo cijeli dan volontiraju, kazao je Matej Blaslov.

Streetball turnir u Kalima ne samo da privlači sve bolje ekipe i nudi atraktivne nagrade, već i pokazuje posvećenost i trud cijelog tima. Entuzijazam mladih organizatora i volontera, uz podršku zajednice, osigurava da svaki turnir bude uspješan. S obzirom na dosadašnje uspjehe i napredak, možemo se samo veseliti budućim izdanjima ovog košarkaškog turnira.

U nastavku možete pogledati galeriju sa Streetball turnira naše fotografkinje Linde Vidović:

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...