JUNAK UTAKMICE Javio nam se Zadranin koji Karlu želi pokloniti Livajin dres za licitaciju

Sve su veće reakcije na humanitarnu akciju za 16-godišnjeg Karla Magaša iz Vinjerca, koji boluje od osteosarkoma, tumora kostiju. Naime, na blagdan Velike Gospe pisali smo kako su se akciji pridružili i neki nogometni klubovi, poput NK Dugo Selo koje je svoj dres stavilo na licitaciju.

Nakon toga nazvao nas je Zadranin koji Karlu za licitaciju želu pokloniti dres nogometaša Marka Livaje, jučerašnjeg junaka utakmice Hajduk-Varaždin. Nadamo se da će se na ovaj način prikupiti što više sredstava za Karlovo liječenje te da će se u humanitarnu akciju uključiti još dobrih ljudi.

Za pomoć Karlu prodavao se i dres Bayer Leverkusena s početnom cijeom od 150 eura, te je i on prodan na licitaciji i pobjedniku poslat na kućnu adresu.

Ovim putem se zahvaljujemo svim dosadašnjim donatorima i pozivamo sve ostale ljude, sportske klubove da nam šalju svoje proizvode na dolje navedenu adresu  i da dijele naše objave na svojim profilima, poručuje Karlova obitelj.

I najnovija humanitarna acija pokazuje da Karlo nije sam u svojoj borbi za ozdravljenje jer je sve više dobrih judi koji se uključuje u humanitarne akcije za pomoć ovom hrabrom dječaku iz Vinjerca koji je, zbig svsihe ustrajne i hrabre borbe protv osteosarkoma, postao poznat čitavoj hrvatskoj javnosti.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...