IVANČIĆ NE SPORI PRAVO VLASNIŠTVA SINOVČIĆU Ukoliko HNK Zadar ne podrži Sinovčićevu grupu, spremni su vratiti mu prostore!

Iz izvora bliskih Hrvatskom nogometnom klubu Zadar saznajemo da je sinoć na jednom neformalnom druženju, australski investitor Mark Ivančić, na pitanje kako će riješiti situaciju vezano za problem svlačionice neophodne za HNK Zadar, rekao kako mu je jako žao što do razgovora između njega i Rena Sinovčića nije došlo prije kontakata Kluba.

Istom prilikom, prenose nam izvori s ovog neformalnog sastanka, obećao je kako zasad neće podržati Banićevu smjenu, ali i da zna da je ovo problem za Klub. Svjestan je činjenice da su infrastrukturne prostorije u stopostotnom vlasništvu Rena Sinovčića te da Sinovčić već sutra može doći i tražiti povrat prostora, a njihova je obaveza tako i postupiti.

Ivančić je, kažu dalje naši sugovornici, i ovom prilikom istaknuo kako dolazi iz zemlje u kojoj je pravo vlasništva svetinja te da, ukoliko HNK Zadar ne bude glasovao za Sinovčića, a on bude tražio svoje prostorije, može ih uzeti kad god hoće. Riječ je o njegovu vlasništvu kojemu se mi ne možemo i nećemo suprotstaviti, kazao je Ivančić na ovom neformalnm druženju.

Tragom ove informacije nazvali smo Rena Sinovčića želeći čuti njegov komentar, a Sinovčić, pak, otvoreno o svemu kaže:

Nemam osobnih saznanja o tome, jesam nešto čuo, ali nemam direktnih saznanja da Klub neće prihvatiti moju ponuđenu ruku. Međutim, i dalje ostajem njihov prijatelj i ako ne budu koristili moje prostorije. Ipak, ne mogu samo stajati sa strane, a ukoliko nemaju interesa biti moji partneri, zatražit ću povrat  prostorija koje ću onda koristiti za sebe, poručuje na kraju Sinovčić.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...