IGNORIRA GA Direktor Vodovoda, Tomislav Matek, ne želi odgovoriti na Bulićeve optužbe

Kao što smo jutros izvijestili, stanovnici Benkovca dobili su vodu, a gradonačelnik Tomislav Bulić zaslužnima za to smatra medije jer da, kako nam je izjavio, problem nestašice vode nije dospio u javnost, do danas ne bi imali ni kapi vode, smatra Bulić.

Riječ je o nemaru prema gradu Benkovcu! Direktor Matek nije niti odgovorio na naš dopis nego je nazvao direktoricu Vodovoda u Benkovcu i izderao se na nju, jer on nikad civilizirano ne odgovara, samo ide s pozicije sile, jasno je Bulić u ponedjeljak na našem portalu poručio direktoru zadarskog Vodovoda.

Iznio je još niz kritika na njegov račun, pa čak i one o lošem održavanju cjevovoda do kojih po njemu dolazi zbog manjka kadra:

Po informacijama koje imam, Vodovod Zadar dosta loše održava mrežu zbog nedostatka ljudi. Imaju velike gubitke i to dolazi do izražaja u ovakvim situacijama velike potrošnje. Poslao sam dopis direktoru Vodovoda, međutim tretman je sličan kao i u Domu zdravlja, što je neprihvatljivo, nepodnošljivo i van svake pameti, poručio je Mateku gradonačelnik Benkovca, razočaran njegovom komunikacijom.

Na ove vrlo ozbiljne optužbe stoga smo istoga dana zatražili komentar direktora Tomislava Mateka te upit poslali i na službenu adresu Vodovoda. Međutim, ni od tvrtke, a niti od Mateka odgovor nismo dobili, što znači da Matek ignorira gradonačelnika Benkovca.

No, to uostalom nije ni bitno – na ovim paklenim vrućinama najvažnije je da su stanovnici Benkovca dobili vodu te da sutrašnji blagdan mogu proslaviti “kako Bog zapovida”.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...