HV POSEDARJE LOVI POVIJESNI USPJEH Darko Vukić: “Prođemo li Slavoniju, igrat ćemo protiv prvoligaša u Kupu!”

Nogometaši Hrvatskog viteza u srijedu, 28. kolovoza s početkom u 16.30 sati u Posedarju na igralištu “Gordan Demo” – dočekuju Slavoniju iz Požege – u pretkolu Kupa Hrvatske. Igrat će se samo jedna utakmica, ako Vitez prođe dalje – za protivnika će, vjerojatno, dobiti neku od momčadi SuperSportHNL.

Trener Hrvatskog viteza Darko Vukić – smatra kako će utakmica protiv Slavonije biti zahtjevna te kako će morati odigrati taktički disciplinirano.

Očekuje na s izazovna utakmica koju s nestrpljenem očekuje cijelo Posedarje. Pobjedom bi osigurali igranje u sljedećoj fazi Kupa – gdje bi za protivnika imali nekoga od prvoligaša, tako da imamo veliki motiv. Slavonija je odlična momčad i neće nam biti nimalo lako. Radi se o Klubu koji je već dvije godine u nizu najbolji u 3.NL-istok. Ispali su, baš kao i HNK Zadar – dvije posljednje godine u kvalifikacijama za popunu 2.NL. Ključ za prolazak dalje jest odigrati taktčki disciplinirano – moramo biti i strpljivi. Nastupit ćemo u najjačem sastavu s iskusnim igračima – jer u Kupu Hrvatske ne vrijedi pravilo da u momčadi – moraju igrati tri mlađa igrača, govori iskusni stručnjak te nastavlja:

– Roster naše momčadi još nije zatvoren. Josip Sušić je u potrazi za novom sredinom, ali postoji mogućnist da i dalje ostane kod nas. Tražimo još jednog do dva igrača u rotaciji. Nažalost, imamo problem s Lukom Begonjom koji će biti odsutan dulje vrijeme – zbog upale pubične kosti, zaključuje Vukić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...