HOĆE LI PENAVI ILI RADIĆU? Miljanić: Ne znam, svi su mi prijatelji, ali ako Vlada nastavi financirati Pupovca, odlazim iz DP-a!

Ratni zapovjednik Škabrnje, Marko Miljanić, jedan je od najpoznatijih članova DP-a. Nakon raskola u stranci te podjele na dvije struje, onu Ivana Penave i drugu Marija Radića, Miljanića smo pitali je li odlučio kojoj će se grupi priključiti, odnosno koga će podržati na izborima u stranci 31. kolovoza.

Ima puno stvari koje ne znamo, a ja sam očekivao puno više, odnosno da se jednom stane na kraj dijeljenju novca šakom i kapom Pupovčevim “Novostima” i ostalim desperadosima kojima se novac daje iz državne kase. Pravu situaciju ne znam, a iz raznoraznih izvora čujem da će Vlada “Novosti” i dalje financirati, a one na svajom koraku blate hrvatsku državu, Domovinski rat i branitelje. Ukolito se to nastavi, jednako kao što sam otišao iz HDZ-a, tako ću otići i iz Domovinskog pokreta, kaže Miljanić.

Dodaje da uoči izbora u stranci još uvijek nema svojega favorita jer ne pozna dovoljno najnoviju situaciju u vrhu stranke:

Vjerujem Damiru Biloglavu jer je moj veliki prijatelj, ali vjerujem i Ivanu Penavi jer je također moj veliki prijatelj, kao i Ćipe Mlinarić. Ne mogu se sada odlučiti, već ću to učiniti na licu mjesta, odnosno na saboru stranke na kojemu će reći ono što imam i ocijeniti situaciju. Dobar sam i s Penavom, ali i s Radićem, a da ne govorim i s našim doktorom Biloglavom još iz Domovinskog rata u koji je išao kao dragovoljac. Ne sumnjam u nikoga, ali pravu situacija zasad još uvijek ne znam i zato i ne mogu apriori biti protiv nekoga, poručuje Miljanić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...