Hajdukova legenda: Sramota je ispasti od ovakvog protivnika, za kojeg nitko nije ni čuo…

Poraz od Ružomberoka ostavio je veliki trag na navijačima Hajduka.

Između ostalog, poraz je teško pao i Miši Krstićeviću, legendi Hajduka koji je za Slobodnu Dalmaciju iznio svoje viđenje utakmice…

“Katastrofa za Hajduk, definitivno je dalje prošao lošiji protivnik. Vidjeli smo dva različita poluvremena, u prvom je Hajduk primio nesretan autogol, ali je onda stvarao prilike, igra je bila tečna iako se Ružomberok branio s pet, šest, pa i sedam igrača u zadnjoj liniji. Tih prvih 45 minuta su „bijeli“ odigrali kvalitetnije, u nastavku ih je vjerojatno sputao pritisak i frustracija što ne uspijevaju zabiti gol.

U tom drugom dijelu je bilo previše nabačaja, centaršuteva, a slovačka momčad se dobro brani, prepustili su Hajduku centaršuteve, navukli domaće igrače na to da nabacuju, a „bijeli“ nisu imali skakača, tako da su gosti lako izlazili na kraj s tim ubačajima. U prvom poluvremenu su Livaja i Trajkovski dobro funkcionirali u napadu, Sahitija i Bambu na krilima nije baš išlo. Gattuso nije nešto dobio promjenama u nastavku, ne znam je li Melnjak bio na kraju sa snagom, ali Diallo nije ništa donio. Tek pri kraju je Antunović u napadu unio energiju, nudio se, tražio loptu.”

Krstičević ističe da je Hajduk morao izboriti play-off Konferencijske lige, prenosi N1.

“Hajduk je ovo trebao i morao proći, igra je trebala biti bolja i tečnija. Sramota je ispasti od ovakvog protivnika, za kojeg nitko nije ni čuo. Možemo sada govoriti o sreći, ali to je Hajdukova patnja koja se ponavlja godinama i ne znamo do kada će trajati. Navijači, koji uvijek i iznova dolaze u velikom broju, zaslužili su na Poljudu gledati bolje momčadi, skupinu europskog natjecanja. Žao nam je svima zbog ispadanja, ne znam što će sada biti, hoće li biti kakvih promjena u klubu.”

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...