HAJDUK SE OGLASIO O ‘slučaju Perišić’

Splitski klub se oglasio povodom ‘slučaja Perišić’.

Hrvatsku nogometnu javnost, ističe N1, ozbiljno je uzdrmala vijest kako je trener Hajduka, Gennaro Gattuso izbacio Ivana Perišića iz kadra za utakmicu s Lokomotivom koja se u nedjelju igrala na stadionu u Kranjčevićevoj.

Inicijalno je navedeno kako Gattuso nije Perišića vodio u Zagreb zbog nediscipline, a Talijan je poslije utakmice s Lokomotivom javno kazao kako mu je Omišanin rekao da želi napustiti Poljud:

“Prije 20 dana došao je moj ured i rekao da bi želio otići. Ako netko ne želi ostati, onda moram respektirati ostatak ekipe, a u svlačionici postoje pravila koja se moraju poštovati. Dao sam mu šansu da igra, 20 minuta, 35 minuta, 65 minuta. Ukoliko neki igrač izrazi želju da želi otići može dovesti do krivih razmišljanja. Ovo nije zatvorena priča. On je i dalje tu”, zaključio je Gattuso.

Nakon te izjave talijanskog trenera, mnoštvo navijača Hajduka se poslužilo uvredama kojima su zasuli Perišićeve profile na društvenim mrežama, a povodom toga se službenim priopćenjem oglasio i splitski klub:

“Posljednjih dana svjedoci smo nepravedne hajke prema našem igraču i proslavljenom reprezentativcu Ivanu Perišiću, istinskoj veličini hrvatskog nogometa. Ivan nije zaslužio takav tretman niti bilo kakve uvrede koje bezuvjetno osuđujemo. Ovom prilikom želimo jasno poručiti da ćemo sve slučajeve i nesporazume koji se dogode unutar Kluba nastaviti rješavati internim putem. Na nama kao Klubu, ali prije svega hajdučkoj javnosti je da sudjelujemo u zaštiti klupskih interesa i svih vrijednosti koje njegujemo”…

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...