FINALE ”SLIVNICA 2024” Mještani oduševljeni boćarskim turnirom

Prošle subote dočekali smo i uzbudljivo finale boćarskog turnira ”SLIVNICA 2024”. Turnir koji je okupio brojne natjecatelje iz Slivnice, ali i okolnih mjesta kulminirao je s pobjedom ekipe Šime Prtenjače i Milenka Petrića, koji su odnijeli prvo mjesto, pehar, medalje i novčanu nagradu od 1200 eura. 

Drugo mjesto je odnijela ekipa Romana Landeka, Antonia Bilosnića i Siniše Brkljače, kojima su dodjeljene medalje, pehar i novčana nagrada od 500 eura, dok su treće mjesto zauzeli Dragan Mijolović i Tome Gavran s nagradom od 250 eura, peharom i medaljama. Na četvrtom mjestu našli su se Krešo Lerga i Josip Alvir, a time i osvojili nagradu od 70 eura.

Na turniru smo ponovo porazgovarali s jednim od organizatora, Matijom Stanićem, kako bi prikupili dojmove po završetku turnira, no oduševljenja nije manjkalo.

– I više smo nego zadovoljni, sve je prošlo i bolje nego što smo mogli zamisliti. Još jednom čestitke ekipama na prva četiri mjesta i svim ekipama koje su se prijavile i bile dio ovog turnira, kazao je s oduševljenjem Matija Stanić, kojega smo upitali što je, po njegovom mišljenju, najviše doprinijelo uspjehu ovogodišnjeg turnira.

– Prvi turnir i svi koji su svojom dobrom voljom pomogli u organizaciji cijelokupnog turnira.

Također, postavili smo pitanje i o odazivu ekipa i gledatelja, a Matija Stanić bio je pun hvale za ovogodišnji odaziv.

– Duplo više ih je nego prošle godine, a bilo je i još upita za prijave koje nažalost nismo mogli omogućiti zbog stiske s vremenom i početkom boćarske lige, također bilo je mnogo više gledatelja nego prvu godinu, istaknuo je Stanić.

Na pitanje o promjenama i napredku u odnosu na prošlu godinu, Stanić je naglasio da ove godine broje samo napretke:

– Ovu godinu brojimo samo napretke,kako u odazivu ekipa tako i u odazivu gledatelja,sponzora i podrške sa svih strana i stvarno od srca hvala svima koji su pridodali i pomogli u organizaciji ovog turnira.

Zanimalo nas je još, možemo li očekivati kakve promjene ili unaprijeđenja slijedeće godine.

– Promijeniti ništa, jer je sve kako treba. Za unaprijediti, možda bismo mogli poraditi na dodatnom sadržaju za publiku, kao što su novi gastro sadržaji ili zabavni programi, podijelio je s nama Matija Stanić.

Za kraj, organizatori su uputili posebnu zahvalu svim sponzorima koji su podržali turnir. Ipak bez njihove pomoći, ovaj uspješan događaj ne bi bio izvediv.

Nakon što su se dojmovi slegli, mogli smo sažeti veliki uspjeh ovogodišnjeg boćarskog turnira i s nestrpljenjem iščekivati ‘SLIVNICA 2025’. U nastavku možete pogledati galeriju fotografija koja dočarava atmosferu turnira.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...