Dramatični izbori u DP-u: Ivan Penava ostaje na čelu stranke, Ćipe izabran za zamjenika!

Domovinski pokret (DP) izabrao je u subotu novo vodstvo – za predsjednika stranke izabran je Ivan Penava, a za njegovog zamjenika Stipo Mlinarić Ćipe, izvještava nas N1.

Nakon što su Radić i njegovi ljudi napustili izborni sabor, preostalo je 64 delegata DP-a koji su jednoglasno izabrali Penavu (predsjednik stranke) i Ćipu (za Penavinog zamjenika)…

Ćipe poraženima: Imaju pravo da se ljute…

Nakon izbornog sabora izjave za medije dali su Ivan Penava i Stipo Mlinarić Ćipe…

“Sačuvali smo dostojanstvo stranke, borili smo se da ne idemo prljavo, vrijeđajući bilo koga, kako je druga strana radila. Doktor Peternel je na izlasku viče ‘smeća, smeća’. Ja nemam titulu doktora, ali držim dignitet i nikad se ne bih spustio na takav nivo. Ali to su oni, mi i dalje pružamo ruku, 39 njih koji su izašli iz dvorane”, kazao je zamjenik predsjednika.

“Poraženima – imaju pravo da se ljute, ali ja ih pozivam da dođu u ponedjeljak, nema osvete ni odmazde ni prijetnje”, dodao je Mlinarić.

Penava: Ako se pitate o čemu se ovdje radilo…

“Kako smo i najavljivali, situacija je bila pod kontrolom”, započeo je Penava nakon izbornog sabora.

“Ako se pitate o čemu se ovdje radilo, ovdje se radilo o borbi ideološke struje, jezgre DP-a protiv tehnomenadžera i pokušaja upravljanja DP-om na taj način, znali smo da je to ples za jedno ljeto i nismo se dali manipulirato od strane nekakvih igrača iz sjene.”, napominje Ivan Penava. Kaže da se od Radića slušalo svašta proteklih dana. “Opsjena, iluzionist!”

“Parlamentarna većina je sigurna”, poručio je na kraju Penava.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...