Boksački turnir u Dragama uz izravan prijenos na Sportskoj televiziji

31. kolovoza 2024. godine u mjestu Drage, na Dragarskoj rivi, uvala Dugovača bit će domaćin Drugog Croatian Knights boksačkog međunarodnog turnira. Ovaj događaj, koji će započeti u 19:00 sati, uz ulaz koji je besplatan donosi vrhunski sportski program i predstavlja provjeru za nadolazeća svjetska i europska prvenstva u boksu. Sportski entuzijasti koji neće biti u mogućnosti prisustvovati uživo, moći će pratiti svaki trenutak ovog turnira zahvaljujući izravnom prijenosu na Sportskoj televiziji. Ovo je prilika da ljubitelji boksa diljem zemlje vide odlične boksače od domaće i međunarodne boksačke scene.

Na turniru će nastupiti europski medaljaši, uključujući Lorenu Horvat, dvostruku europsku prvakinju europe i aktualnu juniorsku doprvakinju Europe. Turnir će poslužiti kao provjera za nadolazeća svjetska i europska prvenstva, a imat ćemo priliku vidjeti neke od najboljih boksača s domaće i međunarodne scene

Trener Nikola Marketin ističe važnost ovog turnira kao ključne pripreme za nadolazeća natjecanja: Ovaj turnir predstavlja izvanrednu priliku za naše boksače da se pripreme za nadolazeća svjetska i europska prvenstva. Sudjelovanje europskih medaljaša i talentiranih boksača iz cijele regije omogućuje nam da se natječemo na najvišoj razini i testiramo svoju spremnost. Vjerujem da će svaki natjecatelj pružiti svoj maksimum i pokazati zavidnu razinu boksačkog umijeća.

Trener Vedran Bajlo dodaje: Drugi Croatian Knights boksački turnir idealna je prilika za sve naše boksače da se dokažu i dodatno motiviraju pred važna međunarodna natjecanja. Posebno smo ponosni što će naši sportaši nastupiti uz izravan prijenos na Sportskoj televiziji, čime će njihov trud i zalaganje biti vidljivi široj publici. Uz ovakvu konkurenciju, sigurni smo da će ovaj turnir biti izuzetno uzbudljiv i kvalitetan događaj.

Program turnira bit će upotpunjen nastupima vitezova Vranskih, mažoretkinjama, te DJ-em. Ring će biti smješten uz more, okružen jedrilicama i novom Marinom, s vrhunskom produkcijom oko i iznad ringa koja će omogućiti svakom boksaču poseban ulazak u ring.

Ovo je jedinstvena prilika za promociju boksa i sporta u Zadarskoj županiji, a očekuje se da će ovaj događaj privući pažnju široke publike, kako lokalno tako i na nacionalnoj razini a očekuje se i do
dvije tisuće ljudi.

-Iskreno se zahvaljujemo Općini Pakoštane i načelniku Milivoju Kurtovu na prepoznavanju značaja ovog događaja te na pruženoj iznimnoj podršci koja je omogućila realizaciju ovog sportskog spektakla, poručili su organizatori.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...