BIOGRAD BOAT SHOW Širi se i na Gradsku luku Biograd – putničku luku

Zbog rasprodane izložbe više mjeseci unaprijed, Ilirija d.d. je u suradnji sa Županijskom lučkom upravom Zadar i Gradom Biogradom proširila manifestaciju na novoobnovljenu Gradsku luku Biograd – putničku luku. 

Biograd Boat Show kao najveći nautički sajam u srednjoj i istočnoj Europi slavi svoju 26. godinu nakon još jednog rekordnog sajma 2023. s više od 400 izloženih plovila do 24 metra. Ovogodišnji sajam maksimalno je popunio svoje kapacitete četiri mjeseca unaprijed, stoga je Ilirija d.d., organizator i domaćin nautičkog sajma, zbog velikog interesa i zahtjeva izlagača u suradnji sa Županijskom lučkom upravom Zadar i Gradom Biogradom na Moru proširila sajam na dio novoobnovljene Gradske luke Biograd – putničke luke u kojoj će se smjestiti katamarani i luksuzne jahte iznad 24 metra. Potražnja izlagača za ovogodišnjom izložbom nikada nije bila veća, a Biograd Boat Show će sada moći ugostiti izlagače s novim plovilima i proizvodima.  

Proširenje na kopnu – U servisnom području sjeverne marine dodano je više vanjskog izložbenog prostora kao i proširenje hale E za smještaj novog rekordnog broja izlagača.

Novi Croatia Luxury and Adventure Travel Show – Tijekom vikenda Hala D će se transformirati u „Croatia Luxury and Adventure Travel Show“, nudeći posjetiteljima probrane izlagače koji nude luksuzna i pustolovna putovanja. Ovaj događaj osmišljen je kako bi upotpunio sve traženiju ponudu luksuznog turističkog segmenta, s naglaskom na vrhunsku kvalitetu kao i iskustvo same destinacije.

Dodaje se on-line prodaja ulaznica    Kako bi se izbjeglo dugo čekanje na kupnju ulaznica, uvest će se novi elektronički sustav prodaje ulaznica koji posjetiteljima omogućuje kupnju ulaznica on-line.

Biograd Boat Show doživljaj – Biograd Boat Show jedan je od najdinamičnijih i najživljih sajmova na svijetu, s bogatim kalendarom događanja koji privlači brojne međunarodne posjetitelje. Za uspjeh sajma zaslužna je jedinstvena formula koju je osmislio organizator Ilirija d.d. koji je svoju impresivnu Marinu Kornati, hotele Ilirija Resorta, ugostiteljske objekte i zabavne sadržaje spojio u atraktivan paket “Boat Show Doživljaj”. Kad sunce zađe, izlaganje prestaje i zabava počinje uz legendarni zabavni program na licu mjesta koji se prelijeva u središte grada. U kombinaciji s intimnim i spektakularnim okruženjem Biograda, ovaj događaj pruža doista jedinstveno „boat show“ iskustvo. 

Spoj posla i užitka – Sajam je također pionir u inovativnim poslovnim aktivnostima, uključujući „Kongresni program 8. Dana hrvatske nautike“ pod pokroviteljstvom Hrvatske gospodarske komore, „Biograd B2B umrežavanje“ i „Croatia Charter Expo“, gdje se više od 3000 čarter jahti nudi čarter agencijama, uz dominantni, prepoznatljivi i tradicionalni „Izlagački sajam plovila i opreme“.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...