BEERCAJT FESTIVAL Mile Kekin s bendom rasplesao Jazine

Sinoć je na Beercajt festivalu koji se održava na Jazinama, točnije na Đil-u, nastupio Mile Kekin sa svojim bendom i rasplesao mnogobrojnu publiku. Sam festival traje od 29. do 31. kolovoza, a osim Kekina, jučer je nastupio Edo Maajka, dok nam danas dolazi rock band Boi Band, a nakon njih Marko Bosak & The Second Hand Band.

Beercajt festival, novi je zadarski festival piva koji ima za cilj obogatiti ponudu ovoga grada, kako za goste, pa tako i za domaće ljude. Ovim se događajem također nastoji i oživjeti urbana scena dovodeći alternativne, ali i dobro poznate izvođače.

Mile Kekin legendarni je frontmen i osnivač grupe Hladno pivo, s kojom je od 1988. pa sve do 2022. kada su održali posljednji koncert, žario i palio hrvatskom glazbenom scenom. Sljedeće se godine Kekin posvetio solo karijeri te izdao album pod nazivom “Nježno đonom”, s kojim je oduševio, ne samo obožavatelje već i glazbene kritičare koji su album uvrstili među najbolja izdanja 2023. godine. S bendom je, čiji su članovi Viktor SlamnigAndrija LazoDarko KrznarićMario Petrinjak Mark Mrakovčić, trenutno na turneji “Soundtrack za život”. Turneja obuhvaća 30-ak nastupa tijekom godine dana, a njezino će finale biti održano 9. studenog 2024. godine velikim koncertom u zagrebačkoj Tvornici Kulture.

Sinoćnju atmosferu možete provjeriti u fotogaleriji ispod teksta.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...