ANTONIO SIKIRIĆ PRED ODLASKOM? Dujmović: “Nismo sigurni da će u KK Zadar dobiti dovoljno minuta!”

U KK Zadar, kako stvari stoje, opet nema mjesta za domaće mlade igrače! Nakon što je iz Kluba otišlo dosta mladića iz zadarske škole košarke – izgleda da je na tom tragu i Antonio Sikirić (21 god., 196 cm), koji se nedavno vratio s posudbe iz Zaboka.

Ovog trenutka u KK Zadar svi dobivaju priliku – osim Zadrana. Očito je to politika Kluba koja se pod vodstvom trenera Danijela Jusupa odlučila – ne pružiti priliku domaćim mladićima, koji nakon svega svoju košarkašku sreću pronalaze izvan “grada košarke”.

Sikirićev agent – Pero Dujmović, istaknuo je kako je KK Zadar suglasan da se Antonija pusti:

– Mišljenja smo – da u KK Zadar, Sikirić neće dobiti minute koje bi trebao. Njemu je pametnije da se negdje drugdje pokuša pronaći u košarkaškom smislu – pa da se jednog dana u Zadar vrati kao gotov igrač. Kao što vidite, na njegovoj poziciji u KK Zadar je dosta igrača sličnog profila – te nismo sigurni da će dobiti dovoljno minuta, a bez minuta nitko nije postao igračem. Klub je pokazao suradnju, u smislu dogovora, da Sikiriću nađemo klub koji će mu odgovarati te da ga se pusti. Imamo dosta klubova koji su zainteresirani za Sikirića. Navijačima Zadra poručujem – kako Antonio ima dvije opcije, ostati tu i pokušati se nametnuti ili otići negdje drugdje gdje bi imao manju konkurenciju na svojoj poziciji, zaključuje Dujmović.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...