Zašto se Edi Nadarević sakrio u ‘mišju rupu’? Boji li se sazvati konferenciju za medije?

KK Zadar se nalazi u financijskim problemima, i to nije nikakva tajna ili novost. Ignorira se predstečajna nagodba – koja već deset godina prijeti stečajem aktualnom prvaku Hrvatske!

Kap je ‘prelila čašu’ – prije svega kod navijača. Član Udruge Grad košarke – Dario Kljajić napustio je Nadzorni odbor KK Zadar – koji je pred raspadom. Udruga se, također, oglasila – zbog lošeg stanja u Klubu.

Danas se KK Zadar obratio navijačima i javnosti – s nepotpisanim priopćenjem u kojem, doslovno, ne piše ništa.

U priopćenju stoji – kako je predstečajna nagodba prioritet, a ista se, ponavljamo, zanemaruje deset godina. Priopćenje je bez jasnih odgovora, što je i očekivano – u trenutku financijskog kaosa.

U profesionalnim klubovima – ustaljena je praksa – da priopćenja potpisuje prvi čovjek Kluba, u ovom slučaju to je direktor – Edi Nadarević.

Zašto Nadarević nije sazvao konferenciju za medije – gdje bi ga novinari “rešetali” pitanjima. Čega se boji i zašto se sakrio u ‘mišju rupu’?

Nadareviću smo jučer, preko klupskog glasnogovornika, poslali pitanja, iz Kluba su nas izvijestili da će nam – gospodin direktor danas poslati odgovore.

Ali ne, jednostavnije je napisati – priopćenje.

Tko trenutno vodi Klub i tko je odgovoran za ovakvo stanje, kao i za nepotpisana priopćenja. Na ta pitanja odgovora – nema.

Tko zna, možda sutra bude – neko novo priopćenje, a možda i prekosutra…

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...