ZADARSKA LJETNA LIGA Kreće doigravanje, otvaraju ga Smiljevac i Plovanija

Doigravanje Zadarske ljetne lige počinje sutra (četvrtak) ogledima Smiljevca i Plovanije od 19 sati te Pristana i Sukošana od 21 sat.

Utakmice se igraju na vanjskom terenu ŠRC Višnjik, a od 23:00 doigravanje će otvoriti i jedan lijepi i prigodni ljetni koncert Kuzme & Shaka Zulu.

Humanitarna akcija “Daj što daš” u kojoj će se prodajom službenih majici prikupljati sredstva u humanitarne svrhe održat će se i ove godine. Majice Zadarske ljetne lige bit će moguće kupiti po cijeni od 10,00 EUR, a svi zainteresirani mogu ostaviti i veći iznos koji će kasnije biti doniran onima kojima je to najpotrebnije. Napominjemo kako su količine i veličine ograničene zato požurite po svoj primjerak.

Preostala dva susreta četvrtfinala igraju se u petak od 20:00 kada će na teren Sfinga Staffordi i Zaratini Foša, a prve utakmice četvrtfinala koji se igra na dvije utakmice zaključit će dvoboj Voštarnice i Bazena u 22:00.

Uzvratne utakmice igraju se u subotu i nedjelju, dok će prve utakmice polufinala na rasporedu biti u utorak i četvrtak (6. i 8. kolovoza, 20:00 i 22:00). Sljedeći petak rezerviran je za utakmicu u kojoj ćemo dobiti trećeplasiranu momčad ove godine, dok se veliko finale igra u subotu 10. kolovoza. Utakmice za plasman igraju se u 21:00.

Nakon finala pred nama je novi koncert, šesto revitalizirano izdanje Zadarske ljetne lige zatvorit će Šo!Mazgoon koji će sa svojim koncertom krenuti nakon svečane ceremonije proglašenja najboljih.

Jedno je sigurno, vanjski tereni ŠRC Višnjik bit će sljedećih deset dana epicentar najbolje košarke i zabave koja se u Zadru zbiva preko ljeta. Pozivamo sve koji su u mogućnosti da dođu i podrže svoj kvart ili momčad koju simpatiziraju ili da se jednostavno prepuste trenutku i uz osvježenje sa šanka uživaju u ovom predivnom sportu. Za sve one koji nažalost neće moći uživati na Banini, osiguran je prijenos svih utakmica uživo na našem YouTube kanalu, poručili su iz Zadarske ljetne lige.

 

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...