XXL FOTOGALERIJA 15. DM ZADAR JUMP okupio preko 2000 sudionica i sudionika

Danas je na zadarskoj rivi priređen najmasovniji skok kupačica i kupača, dm Zadar Jump, koji je ove godine promijenio i naziv, proslavio je svoj mini-jubilej, svoj petnaesti rođendan. Ljetna atraktivna manifestacija, ne toliko adrenalinska, koliko potvrda zajedništva i prilika za sjajnu foto uspomenu iz Donatovog grada, premijerno se održala 2007., preživjela nekoliko kratkih prekida tijekom covida i obnove rive, lani se vratila i sada potvrdila brand, svoju omiljenost među domaćima i turistima.

Projekt je i ove godine imao i svoj humanitarni karakter, jer je 50 posto prihoda iz kotizacija namijenjeno donaciji Dječjem vrtiću Udruge Latica – za djecu s poteškoćama u razvoju, tj. polaznicima Škole plivanja koju je oformila organizacija dm ZADAR jumpa.

Dodatan ‘plus’ svemu dao je i besplatan dermatološki pregled, a za odličnu atmosferu pobrinuo se voditelj Frano Ridjan.

Više od 2.000 sudionica i sudionika dm Zadar jumpa tijelima su tako ispisali „15 happy years”, čime su obilježili 15 godina podrške Školi plivanja za djecu s teškoćama u razvoju Dječjeg vrtića Latica.

Tri službena skoka, uz jedan dodatan za nagradu, obilježila su ovogodišnji Jump, a vrijeme između skokova bilo je ispunjeno bogatim zabavno-glazbenim programom, koji je upotpunio koncert Ante Casha.

-Ponosni smo što smo i ove godine upoznali djecu koja pohađaju Školu plivanja za koju skačemo. Njihov napredak nas nadahnjuje već 15 godina, jer vidimo što je moguće postići uz malu pomoć zajednice i puno upornosti i predanosti. Ponosni smo i zahvalni što je dm već dugi niz godina dio ove prekrasne zadarske priče koja je dokaz da uživanje u ljetnim radostima može ići ruku pod ruku s odgovornim odnosom prema zajednici i prema vlastitom zdravlju – istaknuo je Ivan Horvat, voditelj marketinga i OCR-a dm-a za regiju Adria.

Čak 832 sudionika i posjetitelja obavila su besplatni dermatološki pregled, što je rekordan broj pregledanih od 2011. godine, kada su se na zadarskoj rivi održali prvi pregledi u borbi protiv melanoma. Besplatne preglede ove je godine u sklopu dm-ove inicijative ‘Zaštiti se…i uživaj na suncu’ obavljalo šest dermatologa pod vodstvom akademkinje Mirne Šitum te su 51 osobu uputili na daljnje preglede.

Dm Zadar jump još je jednom potvrdio da je Zadar idealna turistička destinacija koja, uz prirodne i povijesne ljepote, nudi najbolju ljetnu zabavu u jedinstvenoj kombinaciji s odgovornim odnosom prema zajednici i vlastitom zdravlju.

Dašak lude atmosfere s rive možete provjeriti u galeriji ispod teksta…

Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...