VITEZ JE FAVORIT, OSTALI SU ‘BEVANDA’! Čurjurić: “Australski investitori nisu ispunili očekivanja, sada nam ‘sole pamet’!”

Ivan Čurjurić (35) nosit će dres Hrvatskog viteza i drugu godinu u nizu. Klub iz Posedarja jedan je od glavnih favorita za naslov u četvrtom rangu natjecanja, 3.NL-jug, dok su ostale momčadi, možemo slobodno kazati – “bevanda”!

Igrao je Ivan i za NK Zadar u onim “zlatnim vremenima” – dok je momčad sa Stanova bila član elitne Prve HNL.

– Ostajem u Hrvatskom vitezu i u sljedećoj sezoni, u Posedarju mi je dobro te nema razloga za promjenom sredine, govori na početku Čurjurić i nastavlja:

– Prvobitni cilj Vitezu jest biti u samom vrhu. Potrebnu kvalitetu imamo, uz pojačanja koja su došla – bit ćemo ravnopravni s ostalim momčadima u borbi za prvo mjesto. Naravno – puno toga mora se poklopiti kako bi osvojili prvenstvo, počevši od ozljeda i kartona, imao je i poruku navijačima Hrvatskog viteza:

– I u novoj sezoni možemo očekivati kvalitetne utakmice između Hrvatskog viteza i Zadra jer to je županijski derbi – koji je ispunio očekivanja posljednjih godina. Nadam se kako će se ta tradicija nastaviti, samo neka sve bude fer i korektno i neka bolji pobijedi. Mislim da nema loših tenzija u susretima između ova dva kluba. Navijačima Viteza poručujem – da će igrači dati svoj maksimum na terenu, želja mi je da nas podrže u što većem broju te ih ovim putem pozdravljam, ne može zaboraviti pune Stanove, dok je NK Zadar igrao u Prvoj HNL:

– Za NK Zadar sam odigrao stotinjak utakmica, bila su to neka druga vremena, dok sam u HNK Zadar igrao jednu godinu. Ljudi koji su došli u HNK Zadar, pritom mislim na australske investitore – nisu ispunili očekivanja! Mogu nam oni sada “soliti pamet”, ali daleko je to od dobroga. Treća godina u nizu u četvrtom rangu pokazatelj je – da tu nešto ne štima, ali želim momcima sve najbolje, jako cijeni Rena Sinovčića i njegov doprinos NK Zadar:

– Reno Sinovčić je bio jedan veliki entuzijast i veliki lider. Cijenim ono što je napravio za NK Zadar – dok je igrao u Prvoj ligi. Reno je radio dobre stvari – i s manje novca se igrala Prva hrvatska liga. Radi se o čovjeku koji je u to doba ‘držao’ klub u Prvoj ligi – NK Zadar je tad funkcionirao i to nitko ne može osporiti, ne misli se još oprostiti od nogometa:

– Mogu igrati još najmanje pet godina na ovoj razini, zaključio je Čurjurić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...