U POSEDARJE DOLAZI VUKADINOVIĆ? Darko Vukić: “Želimo ostvariti što bolji plasman!”

Nogometaši Hrvatskog viteza večeras u 20 sati na igralištu Gordan Demo – počinju s pripremama pred početak nove sezone četvrtog ranga natjecanja, 3.NL-jug.

Trener Darko Vukić (44) – povratnik je u Posedarje, budući da je ovaj Klub već vodio 2022. godine, dok je posljednju godinu i pol bio na klupi Gospića.

Sve navijače Viteza svakako će razveseliti vijest kako je vrlo blizu potpisa – 23-godišnji napadač HNK Zadar, Ante Vukadinović.

– U Posedarje se vraćam nakon dvije godine. Izazov mi je biti na klupi Viteza – jer radi se o Klubu koji igra u višem i puno ozbiljnijem rangu natjecanja, nego tamo gdje sam radio prije. Uglavnom, poznajem sve igrače jer polovica momčadi ostala je na okupu – još iz vremena dok sam bio u Posedarju, otkrio je i tko će mu biti prvi suradnici:

– Moj pomoćnik je Luka Marinović, dok je Ante Džaja trener vratara. Klub je napustio vratar Jakov Pinčić. Tražimo golmana, ali i ako ga ne nađemo – imamo našeg dugogodišnjeg vratara Marka Ivančića. U Posedarju ljestvica je visoko postavljena te ćemo se potruditi sastaviti konkurentnu momčad – kako bi ostvarili što bolji plasman. Želimo biti ‘tvrd orah’ svima! Imamo i obavezu prema ljudima – koji upravljaju Klubom i puno ulažu u Hrvatski vitez, ali i prema našim navijačima koji žive za Klub. Moramo kompletirati roster i s nekoliko mlađih igrača – a za naslov će se boriti uz Vitez, tu su još Zagora, Junak i Zadar, zaključuje Vukić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...