TKD PLOVANIJA Lipanj bio zanimljiv aktivnostima- 5. Zadar Open, polalanje taekwondo pojaseva…

Lipanj je bio izrazito važan i pun aktivnosti za TKD Plovanija.

Na samom početku mjeseca tekle su krajnje pripreme za turnir u organizaciji kluba 5. Zadar OPEN, koji je i izabran od Hrvatskog Taekwondo Saveza kao kriterijski turnir za ulazak u kadetsku reprezentaciju, a održao se 09.06. u centralnoj dvorani ŠRC Višnjik. Plovaniju su predstavljali brojni članovi i članice, a ukupno su osvojili 43 odličja u svim uzrasnim kategorijama. U ukupnom poretku prigrlili su prvo ekipno mjesto turnira. Na natjecanju su nastupili klubovi iz tri države: Hrvatske, Srbije i BiH.

-Ovim putem bi još jednom željeni zahvaliti Gradu Zadru, Zadarskoj Županiji i ostalim sponzorima: Tri Bartola, Lapalapa torte, Stambeno gospodarstvo Čačić, Bakmaz, Konoba Rafaelo, J&M obrt za poslovne usluge, Rinox, Sol Home agencija za poslovanje nekretninama, Caffe bar Cacao, Zara Servisi, Macao sky, Autoprijevoz Tom Fot, Pro Express, Panada, Duo Peka Biograd i Caffe bar Dino Biograd, što su nam pomogli u ovako odličnoj organizaciji turnira- napominje prvi čovjek TKD Plovanija, Antonio Čačić.

Nakon turnira počele su pripreme za polaganje za više pojaseve, a svi prijavljeni članovi i članice uspješno su položili za učeničke pojaseve i na taj način završili prvu polovicu natjecateljske sezone taekwondaša. Stečenim znanjem za viši bijeli pojas položili su: Mihaela Jurjević, Hana Pavelić, Leonid Štefanac, Mate Brkić, Nina Brkić, Katarina Marnika, Josip Marić i Lucija Šimičević, za ŽUTI pojas: Sabrina Buljat, Elena Buljat, Lucija Lisica, Gloria Nimac, Klara Marušić, Petra Jurlina, Mateo Jurjević, Lovre Rogulja, Josip Đuđik, Lovro Košutić, Petar Klanac, Antea Strsoglavec, Iris Simić, Dorian Hercig, Benjamin Brkljača, Lara Strsoglavec i  Mikula Matulina, za VIŠI ŽUTI: Mia Selin, Mia Milić, Viktoria Čačić, Manuela Paić, Anđela Čačić, Gabrijel Kraljev, za ZELENI pojas: Luana Lleshi, Amber Lukić, Luka Maroević i Lana Topalović, za PLAVI pojas: Leona Lleshi, Maks Baraba, Nika Zelić i Ivan Maroević, za VIŠI PLAVI pojas: Kanai Leventić i Stella Frleta i za VIŠI CRVENI: Antonio Dellavia.

-Još jednom bravo svima koji su pristupili polaganju i uspješno završili prvi dio godine, ubrzo krećemo s novim projektima i veselimo se nadolazećoj sezoni treninga i natjecanja- naglašavaju i najavljuju iz Taekwondo kluba Plovanija Zadar.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...