SVEUČILIŠTE U ZADRU Tomislav Mavra- prvi magistar inženjer pomorskog prometa na novom diplomskom studiju!

S osobitim zadovoljstvom iz Sveučilišta u Zadru istaknuli su kako je u petak, 5. srpnja 2024., diplomski rad na temu “Razvoj luka lokalnog značaja na području grada Zadra” obranio student prve generacije diplomskog studija “Organizacija u pomorstvu” Pomorski odjel – Sveučilište u Zadru, Tomislav Mavra.
On je time postao prvi magistar inženjer pomorskog prometa na novootvorenom diplomskom studiju koji se u cijelosti izvodi na Pomorskom odjelu Sveučilišta.
Mentorica rada bila je doc. dr. sc. Ana Gundić, a komentorica doc. dr. sc. Astrid Zekić. U povjerenstvu za obranu diplomskog rada su, uz mentoricu i komentoricu, nazočni bili i Predsjednik povjerenstva prof.dr.sc. Dino Županović, kao i članica povjerenstva mag.ing.naut. Nina Kostović. Prva generacija studenata diplomskog studija “Organizacija u pomorstvu” upisana je u akademskoj godini 2022/2023. U protekle dvije godine zabilježen je značajan interes studentica i studenata za navedeni studij, što se očituje u popunjenim kvotama.
Trenutno se provodi upis treće generacije studenata.
Više o uvjetima upisa, kolegijima i samom studiju može se pronaći na službenim mrežnim stranicama Pomorskog odjela Sveučilišta u Zadru https://pomorskiodjel.unizd.hr/…/organizacija-u-pomorstvu, poručili su uz lijepu vijest na Fb stranici Sveučilišta.  Naša čestitka!
Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...