ŠTO SE DOGAĐA S LAKIĆEM? Mijailović: “Zbog neprovjerenih informacija odlučili smo biti drugačiji!”

KK Partizan još nije službeno predstavio Arijana Lakića – iako je od senzacionalne vijesti o odlasku 24-godišnjeg igrača iz KK Zadar – prošlo gotovo mjesec i pol dana.

Predsjednik crno-bijelih Ostoja Mijailović, odlučio se povući – barem kada je u pitanju “rat informacijama”.

–  Nakon sezone koja je iza nas, kao klub svjesno smo ušli u kompletnu renovaciju momčadi – i za to smo ukazali puno povjerenje našem sportskom sektoru. Nakon objave prva tri pojačanja, Marinkovića, Lundberga i Ntilikina, donijeli smo odluku da ćemo od tog trenutka djelovati drugačije. Zbog nevjerojatno velikog broja nagađanja, neprovjerenih informacija i svega nekoliko točnih informacija koje su se pojavile u javnosti vezano za igrače koji dolaze u Partizan, odlučili smo da budemo drugačiji od ostalih i prije početka priprema najavimo pojačanja, govori Mijailović.

Što se pojačanja tiče, navijači beogradskog kluba – morat će pričekati početak priprema koje počinju oko 20. kolovoza, ističe Mijailović – te dodaje kako su već dovedeni neki košarkaši, ali ne želi otkrivati njihova imena:

– Klub trenutno ima 11 novih igrača u odnosu na sezonu 2023/24., ali očekujemo i još nekoliko pojačanja prije početka priprema, rekao je Mijailović za mozzartsport.com.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...