SRETNO DRAGI ŠPUDOVCI “Više nisu djeca i sljedeće godine ih nema u učionicama, a mi smo ponosni što ćemo uvijek ostati njihova škola!”

I tako, malo po malo, matematika, gramatika, slika, platno, grafika…
Krenulo se polako, u vremenima koja su za brzi zaborav, s maskicama, s nastavom preko ekrana, završilo feštom, svačenošću kakva se malo gdje doživlava. Generacija se oprostila s klupama i klupicama u Parku Nazora, žuta zgrada ostaje im u najljepšim uspomenama.
Dakle, održana je svečana podjela svjedodžbi učenicima završnih razreda generacije 2023./2024.! – izvijestili su na sjajnom, informatrivnom, izuzetno kreativnom – a kakav bi bio- hitrom FB-u Škole primijenjene umjetosti iz Zadra.
Pa su nastavili izvijestiti nas:
“Ovaj posebni događaj upriličen je u crkvi sv. Nikole, odnosno Edukativno-prezentacijskom centru za podvodnu arheologiju, savršenoj scenografiji za današnji dan! Svečanost je započela izvedbom Lijepe naše u izvedbi klape Feral Gimnazije Vladimira Nazora, a divni muzikalni srednjoškolci poklonili su nam još dvije pjesme i na tome im veliko hvala! 🥰
Hvala i roditeljima, rodbini i prijateljima koji su u nikad većem broju došli podržati maturante, to je jako važno i po tome vidimo i zbog čega je ova generacija tako posebna! ❤️
Emotivne govore održale su naša ravnateljica Marjana Bakmaz, razrednice Marina Parać, Martina Maričić i Katarina Parać Vukić kojima čestitamo na lavovskom poslu – rezultati su nas oborili s nogu!🥰. U ime maturanata obratila nam se uvijek draga i posebna, Gabriela Vlatka Brčinović. ❤
Još uvijek ne možemo sabrati sve emocije današnjeg dana, za naše maturante najvećeg jer njime zaokružuju svoje formalno obrazovanje, a za nas istovremeno i sretno i tužno. Još jedna generacija odlazi u svijet odraslih, a s nama su otkad su bili mali! U četiri godine zaista se promijene i zemlje i ljudi, a kamoli ne djeca koja su ušla na naša vrata davne 2020. godine. Više nisu djeca i sljedeće godine ih nema u učionicama, a mi smo ponosni što ćemo uvijek ostati njihova škola! Sretno dragi naši LJUDI! Zaista ste posebni i takvi i ostanite!”- poručili su bivšim učenicama i učenicima, vječnim prijateljicama i prijateljima, kolegicama i kolegama, iz ŠPUD-a.

 

Dodali su nam:

“Iza nas je veliki dan pun emocija za sve! Učenici su još u nevjerici kako je vrijeme tako brzo prošlo i samo tako, u trenu, završiše srednju školu! Mi smo još u većoj, a vjerujemo i roditelji i svi uključeni u odrastanje ove drage generacije. 🥹❤ A na ovom velikom putu odrastanja, najdublje spone stvaraju se između učenika i njihovih razrednika. Još jednom želimo uputiti veliki pozdrav nezaboravnim razrednicama Marini Parać – 4. A, Martini Maričić – 4. C i Katarini Parać Vukić – 4. D koje su bile najveća podrška i vjetar u leđa svojim učenicima tijekom protekle četiri godine, a nakon svih izazova, obaveza i napora koje iziskuje razredništvo, potrudile su se da nam jučerašnji dan ostane svima u dragom sjećanju! ❤ Uz djelić govora kojeg je svojim učenicima i ostalima uputila razrednica 4. C, još jednom – naklon razrednicama i razrednicima i podrška svim sadašnjim i budućim!”- svaka čast.

 

E, da! ‘Masu’ fotkica možete vidjeti klikom na LINK FACEBOOKA 1 i LINK FACEBOOKA 2...

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...